Sagene Avis

Inviterte til stor turnering i Bjølsenhallen

Stor bordtennisturnering i Bjølsenhallen, søndag. Foto: Sålevending

Med midler fra Bydel Nordre Aker inviterte «SåleVending» til ny turnering, denne gangen bordtennisturnering i Bjølsenhallen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2021 kl 13:22

BJØLSEN: Erik Rosland og Kamal Saaliti jobber i Osloskolen og har bestemt seg for å gjøre en gratis ekstrainnsats for de mange unge som kanskje ikke har noen planer i ferier. Derfor har de dratt i gang forskjellige arrangementer, alt gjennom prosjektet «SåleVending». Tidligere har de arrangert fotballturneringer og også sjakkturnering. I høstferien inviterte de til bordtennisturnering i Bydel Sagene og i Bjølsenhallen, for unge fra hele byen, med midler fra Bydel Nordre Aker.

– Søndag 10. oktober fylte vi opp vår fjerde turnering. Denne gangen var det bordtennisturnering med nesten 50 påmeldte ungdommer. Vi fikk leie et stort og flott lokale i Bjølsenhallen, forteller Erik Rosland.

Deltagere og medhjelpere i bordtennisturneringen i Bjølsenhallen, søndag. Foto: Sålevending

Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt prosjektet «SåleVending».

Han fortsetter:


– Turneringen ble finansiert i regi av forebyggende enhet i Bydel Nordre Aker og i dialog med Geir Nordby. Vi har fått midler til leie av lokale, utstyr, mat, drikke og premier til absolutt alle som var med. Dette er vi evige takknemlige for, og det er sikker på at alle ungdommene satt pris på også.

Og alt med utgangspunkt i at ungdommene skal ha det bra.

– Dette var siste dagen før skolen begynte igjen, som også kanskje gjorde at overgangen til hverdagen ble lettere. Det passet også veldig bra å gjøre dette på verdensdagen for psykisk helse, synes vi. Nå har vi på planen en stor turnering når de nærmer seg jul, så det er bare å følge med videre, oppfordrer Rosland.

«SåleVending» finner du på Instagram.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...