Sagene Avis

– Jeg håper på gull, men det jeg vil mest er å sette et smil på treneren min

GÅR FOR GULL: Lional håper på gull, men det viktigste er å sette et smil på treneren sin, sier han. Foto: I.F. Ørnulf

Da Lional (16) startet med boksing, var det bare fordi han ønsket å kunne slåss litt. To år senere konkurrerer han i NM.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Lional Victor Charles (16) er bokser i I.F. Ørnulf. Han har vært bokser i to år, men deltar allerede nå i helgen, 16.-18. november, i NM for ungdom og junior.

– Det er en kjempedeilig opplevelse å få muligheten til å være med i NM. Dette trodde jeg egentlig aldri skulle skje da jeg først startet på boksing for snart to år siden.

Ville bare slåss litt

Da Lional startet å bokse, var det fordi han hadde lyst til å kunne slåss litt.

– Det var egentlig ikke noe jeg trodde jeg ville bruke så mye tid på. Jeg er nervøs før NM, men jeg kommer uansett ikke til å gi meg uten en bra innsats.  

Lional har jobbet veldig hardt for dette. Selv om han ikke har trent så veldig lenge, mener han at han er godt nok trent for NM. Han pleier vanligvis å gå på trening fire dager i uka, men den siste måneden har han trent hver dag.


– Jeg har trøkket på med treninger, og helgen før NM var jeg så heldig at jeg fikk lov til å være med på landslagssamling for senior. Der fikk jeg gått en mengde runder med sparring og lært av feil jeg gjorde. Jeg håper på NM-gull, men det jeg vil mest er å sette et smil på treneren min Mehdi. Jeg håper han blir fornøyd med innsatsen min.

Styrker mentaliteten

Før han ble bokser, spilte Lional fotball. På barneskolen spilte han i klubb, men etter det spilte han bare for gøy med vennene sine. Helt til han en dag ble introdusert for boksingen.

– Jeg liker boksingen mye mer enn fotball, den har gjort mentaliteten min sterkere og gjort meg disiplinert.

Det er et veldig fint miljø i Norges eldste bokseklubb – de er en familie. Hos Ørnulf skal man ha det gøy med treningen, men det er også snakk om mye disiplin i boksing.

– Boksing er kjærlighet, ikke bare krig, har hovedtrener Mehdi Mohseni tidligere sagt til Sagene Avis.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...