Sagene Avis
Seksjonsheader

Aina Stenersen (Frp) stortrives på Sagene:

– Jeg har tatt et dypdykk i bydelen

Her kan du lese hva Aina Stenersen (Frp) skal i sommer! Foto: Privat

Aina Stenersen (Frp) liker å se på folket i sommerværet på Myraløkka, eller å sette seg ned på Sagene Lunsjbar. Nå er det full avslapping som gjelder, før hun vil jobbe videre for å redde Ullevål sykehus og bekjempe ungdomskriminalitet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2020 kl 14:00

SOMMERPRATEN: I sommer slår Sagene Avis av en prat med en rekke lokalprofiler. I Sommerpraten blir du bedre kjent med de lokale fjesene, og hva de skal i sommer.

Leder av Helse- og sosialutvalget i Oslo bystyre, Aina Stenersen (Frp), er veldig glad i bydel Sagene. Broren hennes har bodd her lenge, og hun har derfor tatt «et dypdykk» i bydelen vår.

– Jeg har et godt forhold til Sagene, jeg har vært mye der. For eksempel på Sagene Lunsjbar og Myraløkka. Og jeg er veldig glad i Sagene kirke, det er så fint at den er åpen. Der kan man ta en rolig stund, sier hun.

– Hva opptar deg mest akkurat nå?

– Akkurat nå er jeg veldig glad for å ha ferie. Det har vært en intens vår på grunn av korona, så det er fint å være med familien nå. Det er viktig å være i god form i disse tider, så jeg har intensivert treningen, jeg har gått og syklet mye. Jeg er veldig glad i det!


Her kan du lese om de andre som har vært med i Sommerpraten

– La humla suse

Stenersen har alltid hatt norgesferie, så hun har ikke fått endret sommerplanene noe særlig på grunn av koronapandemien. For hva er vel mer deilig enn å nyte en avslappet sommer her hjemme?

– Jeg liker veldig godt å være i landet vårt, og jeg liker å ta det med ro når jeg først har ferie. Jeg har de samme planene, som å være på kjærestens familiehytte utenfor Sandefjord. Der fisker vi fisk og krabbe, drikker øl og koser oss ute. Det blir en rolig sommer videre – bare la humla suse, det er bra med god tid.

Aina Stenersens sommertips

Bok: Jeg er glad i å lese, jeg leser to om gangen – én på dagtid og én når jeg skal legge meg. Showtime av Henrik Langeland er god og lett underholdning! Det er lett å kjenne seg igjen. Og Mr. Woolf av Jan Kjærstad, det er en veldig spennende familiehistorie.

Podcast: Jeg hører på Aftenpodden. Og Misjonen, det er helt fantastisk fredagsunderholdning. Da koser jeg meg!

Serie: Det går mye i true crime-serier. Vera på Dplay, den handler om en sjarmerende, eldre politibetjent.

Sted i bydelen: Jeg liker spesielt godt Myraløkka. Jeg er veldig glad i å sitte der og se på folket nå når det er sommer. Det er viktig å ta vare på Myraløkka.

Uteservering: Månefisken, det er så fint å sitte ved elva. Det er også mye historie der!

– Kan du fortelle litt om ditt beste sommerminne?


Stenersen er veldig glad i sommeren, og hun mimrer tilbake til barndommens lange, idylliske sommerdager i Lofoten:

– Jeg er så heldig at jeg har hatt en farmor i Reine i Lofoten, jeg har vært der hver sommer fra jeg var tre måneder gammel. De beste minnene er fra da jeg var liten, da jeg fisket, gikk turer, lekte og bare var ute i naturen. Og farmor satt inne ved vinduet og hørte på radioen. Jeg arvet huset hennes, og jeg er veldig glad i stedet.

Vil redde Ullevål sykehus

Nå er det opplading som gjelder, før det blir en travel høst med mye viktig arbeid for Frp-politikeren.

– Vi skal lage alternativt budsjett for Oslo, og gire opp helse- og utdanningspolitikken. Og vi vil redde Ullevål sykehus, jeg mener det er Norges beste sykehus. Det må reddes! sier hun og fortsetter:

– Vi må også ta et tak i skolepolitikken, i hvert fall drop-out på ungdomsskolene, og bekjempe ungdomskriminalitet. Og styrke eldrepolitikken. Det er også viktig å passe seg for koronaen, og se an situasjonen fremover.


Aina Stenersen (Frp) har tilbrakt mye tid i bydel Sagene Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...