Sagene Avis

– Jeg løp på Voldsløkka i dag, og jeg føler meg lurt

VODSLØKKA: Hverken gående eller løpende brukte gangstien med den grove grusen, da Sagene Avis dro for å sjekke forholdene. Foto: Janina Lauritsen

Det sier tipseren som irriterer seg over den grove grusen på gangstien, som Bymiljøetaten lovte å utbedre.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

VOLDSLØKKA: I mai skrev Sagene Avis om den grove grusen på Voldsløkka, og at Bymiljøetaten måtte snu og rette opp etter klagestorm.

– Jeg var ute og løp på Voldsløkka i dag, og jeg føler meg litt lurt. Det er altså bare fikset på nordsiden. I vestenden og lags sørsiden er det fortsatt dårlig, grov grus, skriver leseren til lokalavisa.

Han forteller også at da han var på løpetur var det en dame med rullator som måtte gå av stien og inn mot gresset for å trille.

Da Sagene Avis tok kontakt med Bymiljøetaten i mai for å høre hvorfor de valgte denne grusen svarte de at det hovedsakelig var av hensyn til brukerne.

– Grus er mykere og mer behagelig å gå og løpe på enn asfalt, og i tillegg ivaretar det parkfølelsen bedre enn asfalt, sa presseansvarlig Monica T. Olsen.


– Typen grus er valgt på grunn av egenskaper med tanke på drenering, pris, vedlikeholdsbehov og at vi mener det egner seg bra til bruken, la hun til.

VOND Å GÅ PÅ: Denne grusen møtte klagestorm da den først kom i vår. Det er stor forskjell på denne og den nye grusen. Foto: Janina Lauritsen

Kun deler av stien ble utbedret

Den grove steinen ble karakterisert som en «katastrofe», «grusom» og «forferdelig å jogge eller sykle på». Mange valgte heller å gå, jogge, sykle og trille barnevogn på gresset ved siden av veien, og lagde dermed en "ny" nedtråkket sti rett ved siden av.

– Basert på mange tilbakemeldinger fra brukere, ser vi at resultatet ikke ble som vi ønsket. Vi vil starte utbedring av gangveien i løpet av kort tid, sa Olsen til lokalavisa i slutten av mai.

Da skulle det bli et dekke med finere grus, noe det også ble, men kun på deler av gangstien. Sagene Avis har igjen tatt kontakt med Bymiljøetaten for å høre hvorfor ikke all grusen er byttet ut.


– Det var kun stien på nordsiden av idrettsparken som ble utbedret i år. Vi er klar over at stien på sørsiden også trenger utbedring, men vi har måttet avvente denne jobben på grunn av andre byggearbeider. Forhåpentligvis kan vi få prioritert den siste delen av stien til neste år, sier Olsen.

FINERE GRUS: På nordsiden er grusdekket mye bedre Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...