ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Jeg må nok dele litt med mannen min

Senterdirektør Unni Aasgaard deler ut premien til navnevinner Lena Smith Høiby, her på Storoisen ved Storo Storsenter. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Lena vant navnekonkurransen på det nye bygget på Storo, det betyr penger og middag for to.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2018 kl 08:27

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: I mars åpner Norges største kinosenter i Vitaminveien, nedenfor Storo Storsenter. I løpet av høsten følger også nytt hotell, sportsbutikk og restauranter. Det betyr mer enn en dobling av Storo Storsenter-området, som i dag er på 56.000 kvadratmeter. Det nye området er på 66.000 kvadratmeter.

Blant annet flytter Pink Fish inn i førsteetasjen i det nye buede bygget ved kinoen og hotellet, mens Sumo sjekker inn i andre etasje. Sumo er allerede etablert på Solli plass i Oslo, og serverer asiatisk mat.

Navnekonkurransen

Men det nye buede bygget, som grenser ut mot Vitaminveien, trengte et navn, og senterdirektør Unni Aasgaard ved Storo Storsenter, som også nye Storo blir en del av, utlyste tidligere i år en navnekonkurranse i Nordre Aker Budstikke og i Sagene Avis.

– Vi trenger hjelp av leserne til å finne et godt navn til selve bygget med uteområde. Kan noen hjelpe oss? Vi ønsker jo fortrinnsvis et navn som inneholder Storo-navnet, men er i utgangspunktet åpne for alle gode forslag, inviterte Aasgaard.

ANNONSE

Hun fristet med gavekort til på tilsammen 5000 kroner i premie, fra senteret og den nye kinoen, til den som gikk av med seieren på det beste navnet.

Sumo-drifter og prosjektleder Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group, som står bak nyetableringen på Storo, la til en middag for to på allerede etablerte Sumo på Solli plass, i premiepotten.

Her er vinneren: Storobuen

Forslagene ramlet inn - hele 356 navn kom inn på e-post til senterdirektøren! Og det var mange gode forslag. Men ett navn gikk av med seieren i juryen, og vinner av navnekonkurransen ble Lena Smith Høiby fra Kjelsås.

Hun var ikke alene om å foreslå vinnernavnet: Storobuen. Nesten 40 personer foreslo navnet Storobuen, i en eller annen form.

ANNONSE

– Vi synes det mest rettferdige er at den første som foreslo Storobuen går av med seieren, sier Storo Storsenter-direktør Unni Aasgaard.

Juryen mente navnet beskriver byggets utseende godt, både slik det buer seg mot rundkjøringen i Vitaminveien, og at også taket er buet. Det er lett å skrive og uttale, og er et navn som lett kan feste seg hos folk. Nå kan man si at man skal møtes i Storobuen, eller kanskje bare kortformen «Buen» vil bli brukt.

Deler med mannen

Lokalavisa ringte opp Lena på jobb i Ullevålsletta barnehage. Lena ble selvsagt ikke lei seg for å vinne flere tusen kroner og en middag for to. Nå har hun fått både sjekk og middagsinvitasjon.

– Jeg ble så paff da dere ringte. Jeg har jo ikke vunnet noe som helst før. Men jeg er kjempeglad for dette, forteller Lena, utenfor Storo Storsenter, etter å ha mottatt premien fra senterdirektør Unni Aasgaard fredag.

Lena fortsetter.

ANNONSE

– Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke pengene på ennå, men kanskje noe på den nye kinoen? Men jeg gleder meg også til middagen på Sumo. Jeg tar med meg mannen min, vi snakket jo om navnet sammen, så jeg må nok dele litt med han. Vi har vært en del i Asia, og vi elsker asiatisk mat.

Senterdirektøren er storfornøyd med Storobuen.

– Det er et navn som allerede har blitt tatt godt imot. Jeg er glad for at vi fikk i stand denne navnekonkurransen, så det kom på bordet et virkelig bra navn!

Det skal også henges opp plakett på veggen, med det nye navnet - Storobuen, også med navnet til vinneren under.

Juryen

Juryen for nytt forslag til navn på det buede bygget ved Vitaminveien har vært: Yngve Kveine – kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI og forfatter av boka Lyden av Asfalt, Unni Merethe Aasgaard – senterdirektør ved Storo Storsenter, Trond Farstad – butikksjef hos Clas Ohlson, Sissel Ødegård – markedsansvarlig i Thon Eiendom, Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group og Sumo, Jørgen Sollie – utviklingssjef i Thon Eiendom, og redaktør i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, Karl Andreas Kjelstrup.

ANNONSE

LES OGSÅ:

I dette rommet starter flest branner

En smakebit av Bjølsen

Her åpner nytt utested på Torshov

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE