ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Johannes og Yosef går for gull i helgen

NM: Johannes Evang (16), til venstre, deltar i NM i boksing i helgen. Her sammen med Lional Victor Charles og trener Mehdi Mohseni. Foto: I.F. Ørnulf

– Jeg forventer at jeg skal gjøre mitt aller beste og enda litt, sier Johannes Evang (16) som snart er på vei til bokseringen i NM.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER/RAUFOSS: I.F. Ørnulf på Sandaker sender to av sine boksere til NM for ungdom og junior på Raufoss, 15.-17. november.

Bokseklubben er Norges eldste og kan skryte av over 200 gullmedaljer.

Johannes Evang (16) deltar i NM for første gang denne helgen, og det er noe han lenge har sett frem til.

- Før har jeg ofte vært nervøs før kamper, men nå føler jeg meg veldig klar. Jeg har så mange mennesker både på klubben, skolen og i familien som støtter meg uansett hva. Det er jeg veldig takknemlig for, og derfor føler jeg meg veldig klar og forberedt til helgen. Jeg er også utrolig takknemlig for at treneren min, Mehdi Mohseni, er med meg. Uten ham hadde jeg ikke hatt denne muligheten. Han er den beste treneren jeg kunne spurt om. Jeg forventer at jeg skal gjøre mitt aller beste og enda litt, det samme gjør Mehdi, sier Evang.

Lional Victor Charles (17) skulle egentlig delta, men ble dessverre trukket fra årets NM grunnet en skade. Han deltok i fjorårets NM, og da ønsket han bare at treneren skulle bli fornøyd - men han bokset seg hele veien til topps og ble norgesmester. Les mer om dette her.

ANNONSE

Hos Ørnulf skal man ha det gøy med treningen, men det er også snakk om mye disiplin i boksing.

– Vi fokuserer mest på ungdom. Vi forklarer dem at boksing ikke er krig, og de lærer respekt, har trener Mehdi Mohseni tidligere fortalt Sagene Avis. Les mer om klubben her.

Sagene Avis har foreløpig ikke lykkes i å få tak i Yosef, som også skal delta i NM.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE