Sagene Avis
Seksjonsheader

Julegrantenning på parkeringsplassen

Søndag var stemningen god da Nydølingene samlet seg til julegrantenning - MIDT på parkeringsplassen der det ønskes park.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2019 kl 21:50

Aksjonsgruppa «Ja til stor park i Nydalen» arrangerte søndag julegrantenning. Store og små samlet seg på parkeringsplassen mellom BI og Storo senter og fikk oppleve vakker julemusikk fra barn i Grefsen skolekorps.

Barna kunne fortelle at de har hatt ekstraøvinger i flere uker for å gjøre seg klare til arrangementet. På juletreet ble det hengt opp hjerter der de oppmøtte skrev sine parkønsker. Her var det ønsker om alt fra generasjonstreff til skatepark.

Julegrantenning ved Aksjonsgruppa for park i Nydalen. Foto: Utlånt

– Vi håper at dette kan bli et årlig arrangement på denne tomta, sier Torger Kjeldstad, medlem av aksjonsgruppen.

Nydalen trenger et sted der folk kan treffes uten at det koster penger. I dag har vi arrangert et helt gratis juletreff, med blant annet byttebod der barna kunne ta med en gammel leke. Vi har delt ut saft og kaker. Nydølingene har tatt juleselfie og satt halen på grisen. Spesielt la vi merke til alle barna som lekte på isdammene som har frosset til der den underjordiske bekken renner. Kanskje det kunne bli en permanent skøytebane om vinteren?

Julegrantenning ved Aksjonsgruppa for park i Nydalen. Foto: Utlånt


Hva skjer videre i parksaken?

– Mandag 2. desember skal vi møte bystyrets byutviklingsutvalg. Der skal vi legge frem underskriftskampanjen for stor park i Nydalen som i sommer samlet nær 3000 underskrifter. På nyåret kommer saken opp i bystyret, sier Kjeldstad.

– Vi håper bystyret ser verdien av å planlegge Nydalen på en slik måte at det blir et godt sted å vokse opp. Vi mener en investering i park samtidig vil føre til et godt lokalsamfunn for mange generasjoner fremover.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...