Sagene Avis

Sagene kirkes juleprogram:

– Julens mysterium i vakre, sanselige opplevelser

Sagene kirke byr på et rikt juleprogram. Foto: Knut Rygh

Det blir blant annet åpen kirke med gudstjeneste hvert kvarter 1. juledag.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.12.2020 kl 18:59

SAGENE: Sagene kirke er åpen store deler av jula. De holder åpent også på julaften og inviterer inn til en annerledes juleopplevelse.

Kanskje du ennå ikke har sett dagens digitale gudstjeneste med orgelkonsert? Den finner du her, på kirkens nettside

Julaften

Juleåpen kirke klokken 13-17

«I den julaftensåpne kirken vil du møte julens mysterium i vakre sanselige opplevelser. Du kan se og høre julens sanger, tekster og fortellinger på ulike måter. På grunn av pandemien feires det ingen tradisjonelle julegudstjenester i Sagene eller Ila kirke i år.» skriver menigheten på sin nettside.

1. juledag

Åpen kirke klokken 13-20 og juledagsgudstjenester 11-13

1. juledagsgudstjeneste, rullerende hvert kvarter fra 11-13, med tekstlesning, julesang, musikk og nattverd.

Maks 20 pr gudstjeneste.

2. juledag

Åpen kirke kl. 11-20


Juleliturgi med musikk og tekstlesning fra klokken 11-13.

Åpen kirke og gudstjenester på nett

Kirken er åpen på tirsdag, torsdag, lørdag og søndag fra kl 12- 20 i hele juletiden og nyttårshelgen.

Det er også morgengudstjenester på nett fra Sagene kirke hver dag, med bønn, tekstlesning, lystenning og musikk. Morgengudstjenestene er spilt inn i opptak og legges ut på nettsiden, YouTube og Facebook hver dag fra mandag til lørdag klokken 08.30. De er også tilgjengelige hele dagen så du kan se når det passer best.

Her finner du morgengudstjenestene på kirkens nettside

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...