ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Juryen falt for folkefavoritten: Nå har bygget fått navn

Juryen ved Storobuen: Fra venstre :Yngve Kveine, kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI og forfatter, Unni Merethe Aasgaard, senterdirektør ved Storo Storsenter, Trond Farstad, butikksjef hos Clas Ohlson, Sissel Ødegård, markedsansvarlig i Thon Eiendom, Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group og Sumo, Jørgen Sollie, utviklingssjef Thon Eiendom og redaktør i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, Karl Andreas Kjelstrup. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

To nye restauranter skal inn i det nye Storo-bygget. – Helt fantastisk, det har kommet inn hele 356 forslag til navn på bygget, forteller senterdirektør Unni Aasgaard.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2018 kl 08:39

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: I mars åpner Norges største kinosenter i Vitaminveien, nedenfor Storo Storsenter. I løpet av høsten følger også nytt hotell, sportsbutikk og restauranter. Det betyr rundt en dobling av Storo Storsenter-området, som i dag er på 56.000 kvadratmeter. Det nye området er på 66.000 kvadratmeter.

Blant annet flytter Pink Fish inn i førsteetasjen i det nye buede bygget ved kinoen og hotellet, mens Sumo sjekker inn i andre etasje. Sumo er allerede etablert på Solli plass i Oslo, og serverer asiatisk mat.

Navnekonkurransen

Men det nye buede bygget, som grenser ut mot Vitaminveien, trengte et navn, og senterdirektør Unni Aasgaard ved Storo Storsenter, som også nye Storo blir en del av, utlyste tidligere i år en navnekonkurranse i Nordre Aker Budstikke og i Sagene Avis.

Slik ligger bygget som nå heter Storobuen. Til høsten står det ferdig.

– Vi trenger hjelp av leserne til å finne et godt navn til selve bygget med uteområde. Kan noen hjelpe oss? Vi ønsker jo fortrinnsvis et navn som inneholder Storo-navnet, men er i utgangspunktet åpne for alle gode forslag, inviterte Aasgaard.

ANNONSE

Hun fristet med gavekort til på tilsammen 5000 kroner i premie, fra senteret og den nye kinoen, til den som går av med seieren på det beste navnet.

Sumo-drifter og prosjektleder Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group, som står bak nyetableringen på Storo, la til en middag for to på allerede etablerte Sumo på Solli plass, i premiepotten.

Her er vinneren: Storobuen

Slik ser bygget ut – foreløpig – fra tunet på innsiden. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Forslagene ramlet inn - hele 356 navn kom inn på e-post til senterdirektøren! Og det var mange gode forslag. Men ett navn gikk av med seieren i juryen, og vinner av navnekonkurransen ble Lena Smith Høiby fra Kjelsås.

Hun var ikke alene om å foreslå vinnernavnet: Storobuen. Nesten 40 personer foreslo navnet Storobuen, i en eller annen form.

ANNONSE

– Vi synes det mest rettferdige er at den første som foreslo Storobuen går av med seieren, sier Storo Storsenter-direktør Unni Aasgaard.

Juryen mente navnet beskriver byggets utseende godt, både slik det buer seg mot rundkjøringen i Vitaminveien, og at også taket er buet. Det er lett å skrive og uttale, og er et navn som lett kan feste seg hos folk. Nå kan man si at man skal møtes i Storobuen, eller kanskje bare kortformen «Buen» vil bli brukt.

– Kjempeglad og veldig overrasket

En lykkelig vinner av nytt navn på det nye bygget ved Storo, Storobuen, er Lena Smith Høiby fra Kjelsås. Foto: ULLEVÅLSLETTA BARNEHAGE

Og det er en jublende glad Lena Smith Høiby som tar telefonen, når lokalavisa ringer for å fortelle at hun er kåret som vinner.

– Jeg er kjempeglad og veldig overrasket. Jeg har aldri vunnet noe som helst før, og det er litt sånn: Tuller du? Men så moro! Jeg liker også godt asiatisk mat, og det blir vel mannen min som får bli med på middag, forteller Lena, fra jobb som pedagogisk leder i Ullevålsletta barnehage.

ANNONSE

Juryen

Juryen med Storobuen til venstre i bakgrunnen. Foto: NOAH JACOBSEN

Juryen for nytt forslag til navn på det buede bygget ved Vitaminveien har vært: Yngve Kveine – kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI og forfatter av boka Lyden av Asfalt, Unni Merethe Aasgaard – senterdirektør ved Storo Storsenter, Trond Farstad – butikksjef hos Clas Ohlson, Sissel Ødegård – markedsansvarlig i Thon Eiendom, Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group og Sumo, Jørgen Sollie – utviklingssjef i Thon Eiendom, og redaktør i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, Karl Andreas Kjelstrup.

– Det har vært givende å få lov til å være en del av denne juryen. Siden BI kom til Nydalen i 2005, har vi hatt en eventyrlig utvikling. Nå er vi er glade for å kunne ønske nye naboer velkommen, og sammen jobbe for å videreutvikle et allerede pulserende miljø her i Nydalen, kommenterer Kveine.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE