ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Kafékjede åpner nytt utsalgssted her

Med samme inngang som XXL holder nå Storo International Foods til. De flytter tilbake over veien til senterbygget, og inn her kommer Joe & The Juice, kan senterdirektøren meddele. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det skjer mye nytt på Storo i krysset Vitaminveien/Gunnar Schjelderups vei i tiden fremover. Pizzeria, ny inngang og Joe & The Juice står på trappene. Samtidig får den internasjonale matbutikken nytt lokale.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: Det har vært hektisk byggevirksomhet på «hjørnet» av Storo Storsenter ut mot rundkjøringen i Gunnar Schjelderups vei den siste tiden. Tidligere har det vært et butikklokale, som en stund huset en Joker-butikk, før Storo International Food flyttet inn – den butikken har den siste tiden holdt til i midlertidige lokaler over gata, ved siden av XXL.

Rett før helgen ble godkjenningen av den helt nye «hovedinngangen» gitt, opplyser senterdirektør Unni Merethe Aasgaard. Nå kan du entre senteret fra «nedsiden» gjennom runde dører og en rulletrapp. Dermed kommer du inn mellom Norrøna-butikken og Boots apotek.

Den nye inngangen mot Vitaminveien/Gunnar Schjelderups vei. Til høyre åpner pizzakjeden DIGG i desember, til venstre for døra flytter Storo International Foods inn. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Den nye rulletrappa tar deg opp i senterets plan én. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Endelig får vi på plass sammenkoblingen mellom senteret og eiendommen på andre siden av veien, med XXL, og restaurantene og kinoen i Storo Amfi, sier senterdirektør Aasgaard, til Nordre Aker Budstikke.

ANNONSE

På gateplan deler den nye inngangen det tidligere butikklokalet i to. Nylig fortalte Sagene Avis at det i det ene av de nye lokalene åpner pizzakjeden DIGG – planlagt åpningsdato er 1. desember.

På den andre siden av inngangen flytter Storo International Food inn igjen.

Og rett over veien, der Storo International Food ligger i midlertidige lokaler, og med samme inngang som XXL, åpner en ny filial av kafékjeden Joe & The Juice, på nyåret i 2021.

Når kafékonseptet Joe & The Juice flytter inn her, er alle Storo Storsenters lokaler leid ut, forteller Unne Merethe Aasgaard. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Det blir veldig spennende, sier Aasgaard, som dermed kan krysse av for at alle butikk- og serveringslokalene tilknyttet Storo Storsenter nå er leid ut.

ANNONSE

Joe & The Juice er en dansk kafékjede som primært selger juice, kaffe og sandwicher. Kjeden finnes over 200 steder i Europa, USA og Øst-Asia.

Opprinnelig skulle Brow Rehab og The Juicery åpne i lokalet Joe & The Juice tar i bruk nå. Men koronapandemien og andre omstendigheter, gjorde at dette ikke ble noe av.

– Nå er vi veldig glade for at Joe & The Juice kommer inn, og at vi får åpnet senteret mot denne siden. Det har vært et sterkt ønske lenge, sier Aasgaard.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE