ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Kåret til årets jazzklubb

Årets jazzscene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Har brakt fantastiske konsertopplevelser til publikum gjennom 25 år, ifølge juryen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Cosmopolite er kåret til Årets jazzklubb 2017. Osloklubben har i år 25-årsjubileum.

– Fantastiske konsertopplevelser

– Cosmopolite har brakt fantastiske konsertopplevelser til publikum gjennom 25 år. Det er en svært vital og inkluderende konsertscene med spennende programmering. I anledning jubileet er det en stor glede å overrekke en velfortjent pris, sier Ingrid Brattset, styreleder i Norsk jazzforum.

Det er Norsk jazzforums styre, bestående av arrangører, festivaler og profesjonelle jazzmusikere, som tildeler prisen Årets jazzklubb til én av organisasjonens medlemsklubber. 

– Viktig del av Oslos jazzscene

– Cosmopolite har gjennom en årrekke vært en viktig del av Oslos jazzscene, men har også en betydning nasjonalt som en foregangsklubb. Cosmopolites program er alltid preget av mangfold, og klubben presenterer alt fra string-swing og internasjonale world music-artister, til storband og europeiske jazzstjerner med like stor selvfølgelighet, videre fra Norsk jazzforum.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE