ANNONSE

Kjemper for opprykk:

Klar melding til alle med Skeid-hjerte: – Kom deg på kamp!

Skeids Stian Pettersen i svart, og fra forrige kamp mot KFUM. Stian Pettersen kom fra KFUM til Skeid før denne sesongen. Foto: Anders Vindegg

Byderby til lørdag på Nordre Åsen, Skeid mot KFUM. Så langt i sesongen har ikke Skeid tapt en eneste seriekamp på hjemmebane.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2018 kl 12:47

ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Skeid fortsetter å vinne kamper i 2. divisjon, og er tilbake som tabelltopp i PostNord-ligaen avd. 2, sammen med Hødd.

Skeid sikret i helgen tre poeng borte mot Vard - her kan du se scoringene på klubbens egen hjemmeside. og også lese klubbens egen oppsummering av kampen.

KFUM

Til lørdag skal fotballkrefter igjen måles - hvem er best i byen? KFUM tar turen til Nordre Åsen, og vertene inviterer til fotballfest.

– Nå bør folk absolutt kjenne sin besøkelsestid. Skeid har kjempet i toppen hele sesongen, og før kampen mot KFUM til lørdag, er det vi som serieledere i PostNord-ligaen! Det er lenge siden Skeid har hatt et så slagkraftig mannskap, og på Nordre Åsen har man virkelig invitert til fest i år. Gutta har til gode å gå av banen uten poeng hjemme, understreker Anders Vindegg i klubben.

Sist lagene møttes, da KFUM inviterte, endte kampen med poengdeling: 1-1.

Vindegg påpeker at det er god plass på tribunen på Nordre Åsen:

– På tribunen er det fortsatt et stort uforløst potensial. Det er på tide at alle som har et hjerte som banker for Skeid tar med seg en venn eller to og kommer seg på kamp! Matchene mot KFUM blir alltid jevne og tøffe, og Skeid trenger – og fortjener – all mulig støtte fra tribunen nå som det virkelig begynner å dra seg til, oppfordrer Vindegg.

For det er vel ingen hemmelighet at Skeid ikke bare spiller for å bli best i by'n, men også kjemper for opprykk til OBOS-ligaen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord