ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Klarer ikke å se på at storstua vår ser slik ut

Tydelige spor etter nok en fest på Voldsløkka natt til søndag i forrige uke. Foto: Leserbilde

– Vi oppfordrer dere alle til å bruke Voldsløkka, kose dere og ha det fint. Men kan du ikke rydde opp etter deg, ta med deg søpla og kaste den i en av kassene? skriver Sagene IF på Facebook.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2021 kl 10:40

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Folk sitter ute, fester og koser seg i det varme sommerværet. Dessverre har de siste helgene ført til at friområdene forsøples.

Sagene IF går ut på Facebook-siden til Voldsløkka landhockey- og kunstisbane og ber folk om å rydde opp etter seg når de er ferdige med å hygge seg på Voldsløkka.

– Det er en unormalt høy, men en fantastisk bruk av hele Voldsløkka Idrettspark om dagen. Det trenes, det spilles fotball, volleyball, tennis, det jogges og løpes, Tufteparken er full av treningsglade mennesker, folk griller og koser seg, russen har sine fester. Det er rett og slett et yrende liv! Voldsløkka er rett og slett en pulserende lunge, skriver de.

– Ikke knus flasken

De påpeker at det, spesielt etter helgene, flyter av søppel og tomme flasker på løkka. Dette tenker de er greit, hvis søppelkassene har vært fulle og det har vært vanskelig å kaste søppelet sitt.

ANNONSE

– Men når vinflasken eller ølflasken er tom, la den bare ligge der, så skal vi nok rydde opp etter deg. La den bare ligge. Ikke knus flasken. Da blir det mer jobb for oss å rydde opp og farligere for alle andre som skal bruke Voldsløkka etter deg. Hver dag har vi besøk av mange barnehager og skoleklasser. Mange, skriver de videre og ber instendig om at folk ikke knuser flaskene på kunstgressbanene og strandvolleyballbanene.

Det er Oslo kommune som har ansvar for å rydde søppel på Voldsløkka, og ikke Sagene IF. Men når det ikke ikke blir gjort, må noen andre gjøre det, skriver de videre på Facebook.

Setter ut flere søppelkasser

– Vi i Sagene IF klarer ikke å se på at storstua vår ser slik ut, Voldsløkka er hjemmet og sjela til alle Stjerner i striper, derfor rydder vi Voldsløkka og holder området i orden.

Sagene IFs driftsavdeling har nå satt ut enda flere søppelkasser på Voldsløkka, og de vil tømme dem hver dag. De kommer også til å ha folk på jobb for å holde løkka ryddig hver dag, inkludert helgene.

– Vi oppfordrer dere alle til å bruke Voldsløkka, kose dere og ha det fint. Men, kan du ikke rydde opp etter deg, ta med deg søpla og kaste den i en av kassene?

ANNONSE

Tydelige spor etter nok en fest på Voldsløkka natt til søndag i forrige uke. Foto: Leserbilde

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE