Sagene Avis

Japansk bakeri satser på Torshov

Abelene Pineda, Riverdy Pineda og Leslie Anne Garcia takker for den varme velkomsten på Torshov. Foto: Cecilie Sunde Lien

Kundene sto lenge i kø for å sikre seg varene da det japanske bakeriet Bread N Butter åpnet på Torshov før jul. Innehaverne er positivt overrasket over mottakelsen i lokalmiljøet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2021 kl 19:15

TORSHOV: Før jul åpnet det japanske bakeriet Bread N Butter egen butikk i Sandakerveien 23. Kjeden samarbeider også og leverer produkter til Døgnvill, Illegal Burger og Clarion Hotel.

Bread N Butter startet opp i 2011. Etter en etterspørselsøkning bestemte familiebedriften seg for å åpne egen butikk.

– Vi bestemte at vi heller ville prøve å starte vårt eget sted enn å be kunder hente produktene våre fra bakeriet, sier Reverdy Pineda.

Overveldet etter åpningen

Bread N Butter ønsker å selge de mest populære produktene sine og bli kjent med lokalmiljøet på Torshov. Abelene Pineda er overveldet over velkomsten de har fått på Torshov.


– Lokalmiljøet har virkelig tatt oss godt imot. Folk stilte seg i kø fra åpningen for å få varene våre. Det syns vi er veldig hyggelig. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, men visste ikke at kjennskapen til varene våre var såpass høy, sier Abelene Pineda.

Siden åpningen før jul har Bread N Butter vært populære blant kundene. Foto: Cecilie Sunde Lien

Reverdy Pineda forteller at køen for å komme inn til bakeriet nesten krysset kvartalet. Etter 45 minutter var de nesten tom for varer.

– Folk endte opp med å hamstre varene våre og mange gikk ut med to poser. Vi fikk dårlig samvittighet for de som sto lenge i kø for å handle, sier Abelene Pineda.

– Nå har tilstanden roet seg litt ned fra de første dagene, og vi har fått mer kontroll på hvor mye vi trenger å ha i butikken. I tillegg har vi strenge restriksjoner om hvor mange som får være i butikken samtidig, så får man handlet trygt og i fred, sier Reverdy Pineda.

Japansk ostekake og shoku pan

De mest populære varene til Bread N Butter er den japanske ostekaken og shoku pan. Reverdy Pineda mener dette kommer av den lange tiden det tar å produsere disse varene.

– Vi tror den japanske ostekaken er så populær fordi det er en sufflé-kake med bomulltekstur. Det tar tre timer å bake denne kaken og hver bit smelter på tungen, frister Reverdy Pineda.

Shoku pan er en spesiell type loff og tar en halv dag å bake.

– For å få frem smak og mykheten må den heves i en viss prosess. Det er ikke lett, sier Reverdy Pineda.


Shoku pan er ett av bakeriets mest solgte produkter. Foto: Cecilie Sunde Lien

Bakeriet opplever at folk er interesserte i nye varer og produkter.

– Gjennom leverandørene våre har folk fått testet ut produktene våre. Etter den gode responsen har vi også latt privatpersoner kjøpe dem, sier Abelene Pineda.

– Vi tror vi bidrar til en variasjon i markedet med varierte matvarer i en flerkulturelt by. Derfor tenker vi dette er det rette tidspunktet å lansere produktene våre.

Bread N Butter arbeider med å tilby leveringsmuligheter, i tillegg til det svinnreduserende tilbudet Too Good To Go.


Bakeriet holder åpent fra torsdag til lørdag kl 12 til 18, men jobber med å utvide åpningstidene.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Sagene Avis bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...