Sagene Avis

– Kommer nok til å bruke en del dager fremover på å rydde opp

Sterk vind i helgen og det har kommet mange meldinger om nedblåste trær til Bymiljøetaten. Foto: LESERBILDE

Mange meldinger om trær som har blåst ned: – Vi jobber på for å få oversikt over alt det som har meldt inn, ifølge Bymiljøetaten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2020 kl 11:15

BJØLSEN: Sagene Avis har fått flere bilder fra lesere om trær som har blåst ned på grunn av sterk vind i helgen.

– Mange trær som har falt i løpet av natten. Bildene er fra området ved Akerselva, Bjølsendumpa og Fernanda Nissens gate. Bymiljøetaten må ta en tur og vurdere hvilke trær som må og bør felles før det skjer ulykker, oppfordret en leser.

Lørdag meldte også Brann- og redningsetaten at de fikk svært mange henvendelser om veltede trær, og ba publikum ikke ringe nødnummeret hvis det ikke sto om liv og helse. Fjerning av nedblåste trær var ikke god nok grunn til å ringe 110 undertreket de:

Rydder

Mandag har Sagene Avis vært i kontakt med Bymiljøetaten, som forteller dette om opprydningsarbeidene:


– Vi har fått inn en god del meldinger om trær som har veltet og greiner på bakken. Vi jobber på for å få oversikt over alt det som er meldt inn. Mange har meldt fra om det de har sett på bymelding, og det er bra. En del er også meldt inn dobbelt og kanskje av andre treeiere enn oss, så her må vi få oversikt og fordele til riktig grunneier, ifølge pressevakt Guro Tangen i Bymiljøetaten.

– Vi har satt entreprenørene i sving og de kommer nok til å bruke en del dager fremover på å rydde opp kvister og trær.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...