Sagene Avis

Korpset dukket opp for å spre julestemning

Førjulskonsert på Ella Hvals plass bak Sandaker senter. Foto: Cecilie Sunde Lien

Sagene Frivilligsentral ønsket å spre litt glede for både folk som bor rundt Ella Hvals plass og de frivillige.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2020 kl 08:45

SANDAKER: Sagene Frivilligsentral ønsket velkommen til advents- og førjulskonsert på Ella Hvals plass. Sagene Janitsjarkorps skapte julestemning med kjente og kjære julesanger.

Publikum fulgte med fra både uteplassen og fra vinduene sine:

– Alle som følger med fra blokken og som bor i nærheten er hjertelig velkommen til å lytte på den fine førjulsmusikken, sa Sagene Frivilligsentral.

Foto: Cecilie Sunde Lien

– Vi hadde lyst til å skape litt liv og julestemning for de som bor her i nærområdet, sier Hilde Muri Krahn, daglig leder ved Sagene Frivilligsentral.


Krahn forteller mange har opplevd et savn etter at Frivilligsentralen har måttet holde stengt.

– Det har vært et treffsted for mange, så vi syns det var veldig hyggelig å kunne tilby et lite tilbud nå i førjulstiden.

På grunn av smittevernsreglene ble det ikke annonsert og lagt opp til et stort arrangement. Men Frivilligsentralen ga beskjed til folk i nærområdet om å møte opp på plassen eller åpne vinduet for å få julestemning, forteller Krahn.


Publikum fulgte med fra både vindu og på Ella Hvals plass. Foto: Cecilie Sunde Lien

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...