ANNONSE

– Er Sagene Oslos mest pappapermvennlige bydel?

EN OASE: Superpapsen skryter av tilbudene i Bydel Sagene Foto: Privat

Bloggeren «Superpapsen» beskriver Bydel Sagene som en oase å tilbringe pappapermen i.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2018 kl 13:43

ANNONSE

BYDEL SAGENE: Ole Morten Knudsen, kjent som «Superpapsen», hadde sin første pappapermisjon i 2015. Da bestemte han seg for å sjekke hva bydelene hadde å by på, men holdt de beste opplevelsene for seg selv. Helt til nå.

Skammer seg over å ikke ha fortalt om Sagene

«Det er spesielt én bydel jeg skammer meg over å ikke å ha delt. Nemlig Bydel Sagene. Kanskje Oslos absolutt beste bydel å tilbringe permisjonen i. Jeg skal innrømme at jeg og Frans stadig vender tilbake dit. Selv om vi både må ta T-bane og buss for å komme frem. Sagene er nemlig en liten oase om en vet hvor en skal lete,» skriver Knudsen på bloggen sin.

«Om vinteren kan en ta frem akebrettet og leke seg på Myrerløkka, om sommeren kan en fint ha piknikk i samme parken. Og er en heldig så starter Myrens sportssenter opp igjen tilbudet med pappabootcamp så snart snøen forsvinner. Da får en virkelig kjørt seg i parkens bratte bakker», skriver han videre.

Gull verdt

LEKEKROK: Hvorfor har ikke flere kaféer lekekrok, lurer Superpapsen på. Foto: Privat

– Først og fremst er Sagene en flott bydel, men den er veldig bra på aktiviteter for oss i pappaperm, sier han til Sagene Avis.

Han nevner Sagene Lunsjbar, Eventyrfabrikken, babyyoga, babysang og åpen barnehage. I tillegg er det enkelt å komme seg ut og frem her.

Knudsen forstår ikke hvorfor ikke flere kaféer har lekekrok, det hadde gjort det mye enklere å komme på besøk.

– Sagene Samfunnshus er gull verdt. De har en av de få kaféene med lekekrok. Under pappapermen er barna blitt så store at man ikke bare kan ha dem i vogna, da er det er ikke så lett å ha dem med i andre kafeer hvor de må krabbe rundt i brødsmuler og skosøl.

Eneste bydel med egen pappagruppe

MYE Å FINNE PÅ: Knudsen var med på "mor og barn-trening" Foto: Privat

Bydel Sagene er etter det Knudsen, og Sagene Avis, erfarer den eneste bydelen som inviterer til egne pappagrupper.

– De fortjener god kred. Jeg var der med det første barnet mitt og da tenkte jeg først «herregud, hvem er det som kommer hit, det må jo være noen skikkelige tøfler.»

– Men det var kjempehyggelig, jeg anbefaler alle å benytte seg av det! Og kanskje får du venner for livet, sier Knudsen til Sagene Avis.

Du kan lese hele blogginnlegget her

LES OGSÅ:
– Ja, hvor blir det av stellebord på herretoalettene?

Nyåpnet blomsterbutikk vil gi barna grønne fingre

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!