Sagene Avis

Se hvor Luna og BlimE tok turen:

Femteklassingene våre sprer det gode budskapet

BLIME: NRK og den nye musikkvideoen til BlimE tok turen til Nordpolen skole (skjermdump NRK).

Femteklassingene på Nordpolen skole syns det er litt flaut, men likevel veldig moro å se seg selv på TV! Her kan du se dem opptre i den nye BlimE-videoen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2020 kl 11:31

SANDAKER: Miriam (5A), Sienna (5A), Hugo (5C) og Simon (5A) har større roller i den nye musikkvideoen til årets BlimE-dans, med sangen «Ser deg».

Og dette syns de er veldig flaut, men også veldig morsomt!

– Det er så flaut å se meg selv på TV at jeg må snu meg, sier Simon beskjedent.

– NRK kom til klasserommet. Kvelden etter lå jeg i badekaret, så sa pappa at NRK ringte og spurte om det var OK at jeg hadde gips i videoen. Det er veldig gøy! Når jeg kommer inn i barnehagen til søstera mi, sier de »Å, er du han fra BlimE-dansen?», sier Hugo fornøyd.

Handlingen i musikkvideoen er lagt til et friminutt i skolegården. Karakterene til Hugo og Sienna har ingen å leke med. Men så kommer «Luna» for å hjelpe, og Simon og Miriam kommer løpende for å dra dem med på leken.


– Det var kleint å se seg selv på TV i starten. Alle i klassen skulle se på og alle hylte. Alle syns det er flaut, men det er også moro å se seg selv på TV, sier de seg enige i.

Fra venstre: Simon, Hugo, Miriam og Sienna. Foto: Janina Lauritsen

Se de flinke femteklassingene her

Her kan du se musikkvideoen til BlimE!

Simon og Hugo snakker om hvordan det var å se seg selv på TV Foto: Janina Lauritsen

Et godt budskap

– Hvorfor er det viktig med en sang og dans som BlimE?

– Fordi alle må hjelpe hverandre og alle må få være med. Det er et bra budskap at alle kan bli med på leken, sier de.

Femteklassingene syns det var litt flaut, men veldig moro å være med i musikkvideo. Foto: Janina Lauritsen

BlimE

BlimE er NRK Supers vennskapskampanje. Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!». Hvert år lanseres det en sang med tilhørende dans. Hensikten er å styrke samholdet på skolene. Alle oppfordres til å sende inn video av dansen til NRK Super.

Hentet fra Wikipedia.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...