Sagene Avis

MATSPALTEN: Dra på jobb, og middagen er klar når du kommer hjem

MATSPALTEN: Dra på jobb, og middagen er klar når du kommer hjem

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:48

Det er noen triks for å gjøre de litt triste, store, seige stykkene med kjøtt til fantastiske møre og saftige biter.

MATSPALTEN: Hva gjør man når man skal kose seg?

MATSPALTEN: Hva gjør man når man skal kose seg?

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:49

Baker brownies, så klart. Men hverken kos eller brownies behøver å inneholde store mengder hvetemel og raffinert sukker.

Slik lager du kjappe, næringsrike og spennende matpakker

Slik lager du kjappe, næringsrike og spennende matpakker

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:26

– Siden magene på de minste ikke rommer så mye, så bør det de spiser være så proppfullt av næringsstoffer som mulig.

– Keep it simple!

– Keep it simple!

En digg dessert trenger ikke være så komplisert å lage.

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:25

– Overalt er det lange beskrivelser om hvordan du skal lage den perfekte desserten. Hvorfor skal alt være så komplisert?

MATSPALTEN: Den nye sushi'en - et femstjerners måltid på fem minutter!

MATSPALTEN: Den nye sushi'en - et femstjerners måltid på fem minutter!

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:49

– Sushi kan hipsterne styre med nede på Løkka. På tide med et comeback for en gammel klassiker, og du trenger ikke bekymre deg for lakselusa, soyaforet til laksen, eller oppdrettsnæringen generelt.

– Folk sier at de blir helt hekta

– Folk sier at de blir helt hekta

Publisert: - Oppdatert: 06.07.2017 kl 10:45

– En som hadde fullført alle postene i denne bydelen, fortsatte i Bydel Grorud fordi hun synes dette er så gøy, forteller Silje Sveen ved Frisklivssentralen. Og så er det helt gratis.

MATSPALTEN: Dette kommer barna til å digge

MATSPALTEN: Dette kommer barna til å digge

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:50

– Dypp gjerne i smeltet mørk sjokolade og rull i revet kokos eller nøtter. Her er det bare fantasien som setter grenser.

MATSPALTEN: Dropp usunn kjøpemajones - lag heller din egen!

MATSPALTEN: Dropp usunn kjøpemajones - lag heller din egen!

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:50

Kjøpemajones er full av usunne oljer og konserveringsmidler. Dette er oppskrift på en helt kjempegod, enkel og idiotsikker majones.

MATSPALTEN: Norske grønnsaker og en herlig sommersalat

MATSPALTEN: Norske grønnsaker og en herlig sommersalat

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:51

– En helt egen stemning hos oss når de første norske grønnsakene kommer inn døra for sesongen. Bonden leverer selv - det er så koselig!

Matspalten: Litt trøbbel med fordøyelsen?

Matspalten: Litt trøbbel med fordøyelsen?

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:23

Prøv kombucha - litt kombucha om dagen, er bra for magen.

Det er superenkelt å lage din egen leverpostei

Matspalten:

Det er superenkelt å lage din egen leverpostei

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:23

MATSPALTEN: Vi er store fans av tradisjonsmat – få ting er så næringsrikt som lever.

Lag rabarbrapai før Sankthans!

Matspalten:

Lag rabarbrapai før Sankthans!

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:23

MATSPALTEN: Det er nesten bare fantasien som setter en stopper for hva og hvordan ingredienser kan kombineres i en pai.

Ramsløkpesto er digg til grillmat og salater

Matspalten:

Ramsløkpesto er digg til grillmat og salater

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:24

MATSPALTEN: Ramsløken blir kalt nordens hvitløk. Etter vår mening så er den mye bedre enn hvitløk!

Slik lager du gelegodis

Matspalten:

Slik lager du gelegodis

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 17:24

MATSPALTEN: Lag deilig godteri med gelatin!

Årets Lovisa!

Årets Lovisa!

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2017 kl 17:17

– Årets vinner av Lovisaprisen har også hjerterom for Bydel Sagene, fra talen til bydelsutvalgsleder i Bydel Sagene, Helge Stoltenberg (Ap), under overrekkelsen.

Det går fint an å lage sunn is

Godt tips til 17. mai!

Det går fint an å lage sunn is

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2018 kl 13:50

MATSPALTEN: – For de aller fleste skal det slukes en del mengder is i løpet av sesongen, og da er det jo hyggelig å tenke på at det kan være av den sunne sorten.

Jan ble forlatt og gikk på en skikkelig smell

Jan ble forlatt og gikk på en skikkelig smell

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2017 kl 13:34

Fra det mørkeste mørke så krabbet han seg ut i lyset igjen. Prosessen som ble til en ærlig bok.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...