Sagene Avis

Høstens loppemarked ble avlyst, men:

Her kan du både støtte korpset og få julestemning

Foto: Nordpolen skoles musikkorps

Trenger du kransekake, lys og papir til jul? Det kan du enkelt fikse på digitalt julemarked. I tillegg kan du da være med på å bidra til at Nordpolens barn og ungdom fortsatt har et korps å spille i.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Siden Nordpolen Skoles Musikkorps ikke har fått mulighet til å arrangere loppemarked, ønsker loppekomitéen å bidra med noe annerledes slik at korpset kan fortsette å være et godt tilbud til barn på Nordpolen skole.

Derfor arrangerer de et digitalt julemarked via Facebook.

Kjersti Solberg Monsen i loppekomitéen sier de ser det er veldig viktig at ungene har et tilbud, spesielt nå.

– Det er viktig så de ikke blir sittende inne. Og idrettslag og korpsene trenger klingende mynt i kassa, da må vi være kreative! I vår hadde vi et digitalt loppemarked, men det er veldig tidkrevende og bringer ikke like mye penger inn i kassa.

Kransekakene er tilbake

Tradisjon tro selger de kransekaker fra Grini Hjemmebakeri, og i tillegg kan du få kjøpt herregårdslys for å få i gang julestemninga og julepapir til å pakke årets gaver i.


– Disse kransekakene, de er supergode! Og vi tenker de fleste trenger julepapir. Så vi la på litt ekstra, det er hyggelig. Korpsets styre syns det er helt suverent at vi har dette markedet. Og det er så artig å få bidra, men så håper jeg alle får gå tilbake til normalen snart, sier hun.

Du legger inn bestilling Facebook eller på telefon 481 13 685. Så kan de hentes på Nordpolen skole mandag 7. desember, klokken 17 til 19, til både julemusikk og gløgg.

– Vi står ute i skolegården, og vi oppfordrer foreldrene til å ta ansvar og at man bruker munnbind. Hvis man trenger hjelp med levering, så gjør vi det vi kan for å få til det.

Foto: Nordpolen skoles musikkorps

– Er avhengig av inntekt nå

Nordpolen Skoles Musikkorps hadde ikke normalt loppemarked hverken i vår eller nå i høst, og de frykter de ikke kan ha det våren 2021 heller.


– Vi har ikke nok uniformer til alle aspirantene, og vi vet ikke hvor mye penger vi får inn. Vi lever jo i et land som gir noe kompensasjon, men loppemarkedene er en veldig viktig inntektskilde for korpset. Vi er helt avhengig av å få inn penger nå: Skal vi ha færre spilletimer? Og får aspirantene instrumenter neste år?

Hun håper det blir loppemarked til våren og de satser på å kunne ha vanlig drift av korpset i 2021.

– Men da må vi ha inntekt, sier hun og legger til at hun håper folk kommer på «julemarkedet.»

Her er varene

Her er det loppekomitéen frister med i år:

Kransekaker
«Glutenfri kaker med 18 ringer, laget fra bunnen av hos Grini Hjemmebakeri. Ekte og velsmakende, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Leveres umontert i praktisk eske, pynt medfølger. 399,- pr stk.»


Herregårdslys
«Vakre, håndstøpte herregårdslys, 35 cm lange og med en brenntid på ca. 9,5 time. En pakke inneholder seks herregårdslys, som fås i fargene hvit og rød. Lysene er kvalitetstestet og RAL-sertifiserte, helt frie for animalske produkter. 99,- pr pakke

Julepakke
«Pakken inneholder 9 meter julegavepapir, 16 til-og-fra-lapper og 16 meter bastbånd. Julegavepapiret har tre forskjellige motiver. Det er 3 ark med hvert motiv og hvert ark er 50 x 100 cm, Til-og-fra lappene har motiv som er hentet fra gavepapiret. Julepapir og lapper er trykket på miljøvennlig papir som kan resirkuleres. 249,- pr pakke»

Frist for å bestille er 30. november. Les mer om markedet på Facebook.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...