Sagene Avis

Hvem får Sagenes egen «latterkonge» til å le?

Jørgen Foss i Ylvis' nye TV-program. Foto: Discovery Networks Norway AS

– Noen vil kanskje si at jeg er mye. Jeg er jo født med MYE lyd og en latter som kan beskrives som høy. Man pleier å høre hvor jeg befinner meg for å si det slik, sier Jørgen Foss, som søndag slår seg sammen med Ylvis, og blir hele Norges Latterkonge på TVNorge!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BYDEL SAGENE: Fire år er gått siden Ylvis-brødrene lagde femte og siste runde av I kveld med YLVIS. Søndag er de tilbake med ny serie: Det blir mindre «talk» og mer show når brødrene Bård og Vegard Ylvisåker skal lage TV på TVNorge denne høsten. Serien heter Ylvis på holmen med Calle og Magnus – og med seg har de også denne gangen Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold.

I tillegg finner vi Jørgen Foss – Sagenepatrioten og lokalpolitikeren, som er nestleder i bydelsutvalget i bydelen.

Jørgen har fått rollen som Latterkongen i en av programmets spalter. Traileren fra TVNorge viser at han også har med seg blant andre Mari Maurstad og Trygve Slagsvold Vedum i sitt «hoff».

– Ingen skal kunne si at folkevalgte ikke kan by på seg selv, sier Foss til Sagene Avis i forkant av premieren.

Her kan du se traileren til Latterkongen:

Jørgen Foss som Latterkongen hos Ylvis på TVNorge.


– Noen vil kanskje si at jeg er mye. Jeg er jo født med MYE lyd og en latter som kan beskrives som høy? I allefall så høres den på lang avstand. Man pleier å høre hvor jeg befinner meg for å si det slik, sier Jørgen.

De som har møtt Jørgen kan nok si seg enig i akkurat det. Og det er ikke første gang latteren hans når skjermen. Da VGTV i 2016 kåret Norges beste latter, var Jørgen både nominert, og den som til slutt fikk dele ut premien. Du kan se innslaget her (VGTV).

– Det positive er jo at latter ofte sprer glede og jeg håper jo at jeg kan spre litt glede til folk igjennom latteren min. Når noe først er gøy, så høres det! sier Jørgen.

Og det må vi si oss enige i!

Ylvis på holmen har premiere på TVNorge og Dplay søndag 20. september.


PS! Jørgen ler ikke alltid. Her kan du lese om da han ble påkjørt av en elsparkesykkel på Sagene:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...