ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sagenecabaret er 10 år:

– Jeg roper gratulerer, hurra og mange tusen takk

SAGENECABARET: De har tiårsjubileum og byr på en ekstra forestilling og mange flere godbiter enn før. Foto: Åsa Marie Mikkelsen

– Det finnes ikke maken til å spandere og lage arrangement hver høst, skryter Kari Svendsen av Bydel Sagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2018 kl 15:33

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: – Repertoaret er et tverrsnitt av høydepunkter gjennom ti år, men også med noen helt nye numre, flere i år enn noen gang, sier Lars Klevstrand.

Med seg på scenen har han Kari Svendsen, Sagene Ring med Erik Fosse, Petter Udland Johansen og Per Martinsen, og et stort cabaret-orkester.

SAGENECABARETEN: Lars Klevstrand Foto: Åsa Marie Mikkelsen

Seks forestillinger

Sagenecabareten har i år seks forestillinger, og du kan se dem fra onsdag 14. november til og med søndag 18. november, med to forestillinger på lørdagen. Og det er allerede utsolgt torsdagen og få billetter igjen til første forestilling på lørdag.

Cabareten har mange av de gamle slagerne om hvordan livet var i byen og på Sagene i «gode, gamle dager», men det blir også nye låter om hvordan byen har utviklet seg i nyere tid.

ANNONSE

– Jeg synger en om gravinga i byen, som har vart i 100 år. Det var ikke så annerledes da sentrum ble gravd opp for 100 år siden, denne teksten kunne like gjerne vært skrevet i dag! sier Kari Svendsen.

Hun skal også synge Fotballkonenes jeremiade, som er ny i cabaretens repertoar.

– Den er litt rabiat og morsom. Den handler om dem som blir igjen når gutta er ute og spiller fotball.

– Det finnes ikke maken til Bydel Sagene

Selv om det er litt ekstra stas nå som det er tiårsjubileum, har ikke Klevstrand eller Svendsen noen premierenerver av den grunn. 


– Vi skal ha en full gjennomgang med alle sammen på søndag, da lager vi ferdig formen på det. Vi har ikke noe panikk, dette har vi gjort mange ganger før og vi kjenner hverandre, sier Svendsen.

SAGENECABARETEN: Kari Svendsen Foto: Åsa Marie Mikkelsen

ANNONSE

– Hva tenker du om at cabareten har vært populær så lenge?

– Jeg roper gratulerer, hurra og mange tusen takk til Bydel Sagene. Det finnes ikke maken til å spandere og lage arrangement hver høst, det koster jo tid og ressurser. Men cabareten er kjempepopulær, det blir alltid utsolgt og både vi og publikum elsker det. Jeg vet ikke om en annen bydel som gjør dette! sier Svendsen fornøyd.

– Bydelen har rike musikalske tradisjoner som vi ønsker å få fram i lyset, og Sageneacbareten er et konkret resultat av dette ønsket, har Andreas Fætten, kulturkonsulent i Bydel Sagene, tidligere sagt til Sagene Avis.

Sagenecabareten finner sted i festivitetshuset på Sagene, i Holsts gate 3 ved Sagene skole og Sagene bad.

Les mer om Sagenecabareten her

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE