ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Førsteklasse-kor lagde julestemning sammen med Spellemannpris-vinner

Førsteklasse-koret sammen med Arnt Maasø. Foto: Cecilie Sunde Lien

Førsteklasse-koret på Lilleborg skole sto for julestemning onsdag kveld, sammen med plateaktuelle Malin Pettersen fra Lucky Lips.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 16:40

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Førsteklasse-koret er et samarbeidsprosjekt mellom korleder Arnt Maasø og AKS ved Lilleborg skole. På konserten hadde koret med seg plateaktuelle Malin Pettersen.

I høst tok korleder Arnt Maasø kontakt med rektor om å få starte opp et kor i skoletiden. Maasø er leder for både A-klassen og B-klassen, som sang sammen for første gang onsdag.

– Konserten gikk veldig bra, og det var gøy å synge. De to klassene var veldig flinke til å synge sammen for første gang, sier korleder Maasø.

Maasø kommer til å fortsette med førsteklasse-koret i januar. Han forteller at det senere er mulighet for å starte kor for andre klassetrinn også.

Foto: Cecilie Sunde Lien

ANNONSE

Spellemannprisvinner Malin Pettersen, også kjent for mange fra bandet Lucky Lips, ga ut albumet «Wildhorse» i oktober. Onsdag var hun klar for Lilleborg skole.

– Jeg pleier ikke å bli nervøs når jeg skal gjøre konserter, men i dag var jeg utrolig nervøs. Barna er så flinke, og det er veldig kult at Arnt har satt i gang med koret, forteller Pettersen.

Plateaktuelle Malin Pettersen sang med barna på konserten. Foto: Cecilie Sunde Lien

Rektor Mona Evenrud forteller at førstetrinnelevene har kost seg med kor.

– Med tanke på det vi er inne i nå er det veldig trivelig at vi kunne få til denne konserten. Vi har måtte gått flere runder for å finne ut hvordan vi kunne løse det på beste mulig måte.

ANNONSE

– Det er flott vi kunne få foreldrene inn i skolegården, så barna fikk vise hva de har trent og øvd på av sanger og øvelser.

Foto: Cecilie Sunde Lien

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE