Sagene Avis

Nå kan du gjøre bruktkupp i parken!

Det er bruktmarked i Torshovparken førstkommende lørdag. Foto: Privat

– Vi tror på gjenbruk og satser på at mange kommer innom markedet vårt på lørdag, sier arrangør Anne Woodstrup.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

TORSHOV: Lørdag 18. september har du muligheten til å gjøre noen bruktkupp på Torshov, fra klokken 12.00 til 16.00.

Siv, Anne Siri, Lill Beate, Anne og Ann Kristin i Torshov kvartal XI, arrangerer igjen sitt årlige bruktmarked. Tidligere har dette blitt gjennomført i Lilleborggata, men nå flyttes det til parken:

– I 2020 fikk vi grønne midler fra Bydel Sagene for å utvide bakgårdsmarkedet vi tidligere holdt i Lilleborggata. Dette blir fjerde gang vi holder marked. Arrangørene er beboere i Torshov kvartal 11. Markedet er ikke kommersielt, sier Anne Woodstrup til Sagene Avis.

Korona stoppet planene for markedet i 2020, men nå kommer de sterkt tilbake, fortsetter hun.

– I år har vi fått låne det røde huset i Torshovparken. Her skal en klasse fra Nordpolen skole holde kafé til inntekt for klassetur. Ellers har vi gått til innkjøp av 20 bord og 15 klesstativ. I år blir markedet større og bedre enn noen gang!


Hun sier man her kan treffes for å ha det hyggelig, prate og bli kjent med folk.

– Samtidig finner vi kanskje noe fint vi kan ta med hjem, og forhåpentlig solgt mye, slik at boden blir tømt. Vi tror på gjenbruk og satser på at mange kommer innom markedet vårt på lørdag.

MARKED: Siv Elisabeth Eilertsen, Ann Kristin Nås Gjerde og Anne Wodstrup er blant arrangørene som lager bruktmarked på lørdag. Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...