ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Torshov-artisten spiller konsert i helgen:

Og du kan samtidig støtte en god sak

KONSERT: Det blir strømmekonsert fra Ringnes festsal i helgen, med blant annet Torshov-artisten Marte Wulff. Foto: Janina Lauritsen

Torshov-artisten Marte Wulff står på programmet når Ringnes Brygghus inviterer til strømmekonsert fra festsalen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2020 kl 14:51

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: I anledning Grønne dager og årets TV-aksjon inviterer Ringnes Brygghus til strømmekonsert fra Ringnes Festsal, lørdag 17. oktober klokken 18.00.

Ringnes Brygghus setter fokus på TVa-aksjonen denne uka med debatt, litterære innslag og seminar. Alle arrangementene strømmes direkte fra Ringnes Brygghus' Facebook-side, og i morgen klokken 18.00 kan du også følge konserten fra Sagene Avis' Facebook.

Torshov-artisten

Konserten byr blant annet på Marte Wulff:

«Marte Wulff er en av Norges fremste visepop-artister. Hun kommer fra Kristiansand, men bor i Oslo. Siden hun slapp klimapoplåta «Verden er stor» i 2018 og entret samfunnsdebatten gjennom intervjuer og kronikker om klima- og miljøsaken, har hun fått mye anerkjennelse for engasjementet. Hennes siste album, «Ringer i vannet», som kom tidligere i år kretser rundt denne tematikken.» skriver Ringnes Brygghus på sin side.

ANNONSE

Visste du at Wulff bor på Torshov? Sagene Avis har tidligere snakket med Wulff om «klimapop». Foreløpig er det hovedsakelig hennes navn som kommer opp når man søker på klimapop, men hun tror ordet har begynt å feste seg hos folk.

– Jeg satser på at det blir årets nyord om fem til ti år, så det ikke bare skrives musikk om romantikk og kjærlighet lenger, sa hun til lokalavisa i sommer. Det er ikke utelukkende klimapop hun lager, men med dette temaet går hun aldri tom for noe å skrive om. Det er for eksempel mye sorg over natur som forsvinner, eller mennesker som drives på flukt.

Les mer om Marte Wulff i denne saken.

Resten av programmet

Ringnes Brygghus frister også med disse artistene:

«Jorunn Undheim og Bjørge Verbaan byr på nykomponert musikk til Arne Garborgs udødelige Haugtussa. Albumet «Der draumar sviv» fra 2019 er satt sammen 14 nye tonsettinger av sentrale dikt i diktsyklusen frå 1895. Gjør deg klar for et stemningsfullt akustisk viselandskap fullt av følelser, mystikk og naturlyrikk!»

ANNONSE

«Synne Sørgjerd er et relativt nytt tilskudd til norsk artistflora. Hun spiller følsom og solid indiepop på norsk - med et overhengende mål om å være dansbar, men trist, fengende, men uten å miste lyrisk integritet.»

Konserten er gratis å strømme, men Ringnes oppfordrer alle til å gi et bidrag til årets TV-aksjon ved å vippse til #2133 eller ved å ringe 822 08 008 (300 kr). Du kan også sette inn ditt bidrag på innsamlingskonto: 8380 08 09005.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE