ANNONSE

Stor korpsfest til helgen!

KORPSFEST: Lørdag 9. juni blir det stor korpsfest på Lilleborg torg! Torshov Janitsjarorkester (avbildet) skal også spille. Foto: Torshov Janitsjarorkester (arkivfoto)

Det blir masse musikk og moro når 230 korpsmusikanter samles til en skikkelig feiring av musikkorpsenes år!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

LILLEBORG TORG: Lørdag 9. juni inviteres alle til arrangementet Blås med oss, på Lilleborg torg.

Der blir det to scener med masse musikk klokken 13.00-15.00.

Lokale korps og gjester

Det blir musikk med noen av våre lokale korps: Bjølsen seniorkorps, Nordpolen skoles musikkorps , Lilleborg skoles musikkorps, Bjølsen skoles musikkorps, Sagene skoles musikkorps, Torshov janitsjar og Bjølsen ungdomskorps.

I tillegg kommer NMF Pulse, August Schieldrop, og det blir workshop med Tigerstaden Drill! Jørgen Foss, lokalpolitiker (Ap) og medlem i forbundsstyret til Norges Musikkorps Forbund, stiller som konferansier.

Ønsket et felles arrangement

Bydelsutvalget i Bydel Sagene vedtok i 2017 et ønske om å være med på å markere musikkorpsenes år 2018. Administrasjonen inviterte da korpsene til en dialog om hvordan man på en best mulig måte kunne løse dette, og det ble satt av inntil 50.000 kroner til feiringen.

— Det var et tydelig ønske fra bydelens korps om å ha et felles arrangement, der musikere og støtteapparat fra de ulike korpsene kan møtes og spille for hverandre, være sosiale og få en anerkjennelse for den innsatsen de gjør, sier kulturkonsulent i Bydel Sagene, Andreas Fætten.

Bydelsadministrasjonen engasjerte den lokale dirigenten Antonio Galindo Agundez til å sy sammen programmet lørdag 9. juni.

Bydelsutvalget har forøvrig økt potten til frivilligmidler i 2018, noe som har gitt korpsene økte tilskudd, opplyser Fætten.

LES OGSÅ:

Det svinger av Torshovkorpset

Jørgen gjør comeback som skuespiller

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!