ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Bjølsen-banden spilte på sykehjemmene

Bjølsen-banden spilte flere konserter i midten av juli på bydelens sykehjem. Foto: Marte Bjørndalen

Bydel Sagenes sommerjobb-prosjekt holdt konserter på flere av de lokale sykehjemmene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BYDEL SAGENE: For to uker siden holdt bandet Bjølsen-banden fra Sagene bydel konserter på sykehjem rundt i bydelen.

De spilte kjente rockelåter fra både 50- og 60-tallet for pasientene som bor der. Da låten «Drive My Car» av The Beatles ble spilt, var det mange av beboerne som begynte å smådanse til musikken. Bandet spilte på Sagenehjemmet, Bjølsenhjemmet, Sagene seniorsenter og Ila-hjemmet.

Da konserten var ferdig fikk vi snakket med en som bor på Sagenehjemmet. Hun fortalte at de som bor og jobber der, setter veldig stor pris på at vi unge som bor i bydelen vil komme og holde små arrangementer og at vi burde fortsette med det.

– Det merkes så godt på de andre pasientene sin psyke, de blir mer glade og de får lyst til å danse. Vi vil ha mer lignende arrangementer hos oss! sier Marit, en av beboerne på Sagenehjemmet.

Konsert for bydelens eldre utendørs. Foto: Marte Bjørndalen

ANNONSE

Spiller konserter i bydelen

Etter den livlige konserten full av dans onsdag kveld fikk vi snakket med en ansatt fra Sagene seniorsenter. Hun fortalte at de pleide å ha mange lignende arrangementer før koronapandemien, men at det ikke har vært så mye av det i det siste. Så de satte stor pris på at bandet kom og spilte for dem.

– Jeg tror de som er her, setter pris på at dere unge kommer og at det skjer noe her. Det blir ofte litt mye av det samme, så det er fint med litt aldersvariasjon, forteller Grete, som jobber på Sagene seniorsenter.

Konsertene ble arrangert av Bydel Sagenes sommerjobb-prosjekt. Bandet er en del av kulturgruppen til Sagene bydel. Alle medlemmene jobber i kulturgruppa. Jobben til kulturgruppa er å arrangere slike ting rundt omkring i bydelen. Kulturgruppa har tidligere planlagt konserter og de siste tre ukene har bandet spilt i barnehager, sykehjem og for resten av bydelen.

Bjølsen-banden på scenen. Foto: Marte Bjørndalen

ANNONSE

Ungdommene i Bydel Sagenes sommerjobbprosjekt vil i sommer skrive artikler som publiseres i Sagene Avis. Du kan lese alle her

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE