Sagene Avis

Mer aktivitet for barna:

– Velkommen til årets kuleste sommerskole

Barna på sommerskolen står klar i kampstilling. Foto: Cecilie Sunde Lien

– Mange av barna har aldri trent kickboxing før, så sommerskolen er en fin inngang til læring, sier trenerne og aktivitetslederne i Fighter Kickboxingklubb.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2020 kl 12:31

BJØLSEN: Fighter Kickboxingklubb har fått godkjenning til å gjennomføre gratis sommerskole i Bjølsenhallen.

Til og med uke 33 kan barn fra 6 til 16 år bli med på trening, aktiviteter og sosial moro. Sagene Avis var innom sommerskolen for å høre hvordan det har gått så langt.

– Til tross for sen beskjed om gjennomføringen av sommerskolen, har planleggingen vært vellykket. Instruktører har tatt jobben på strak arm og gjort det veldig bra, ifølge både barna og foreldrene, sier aktivitetsleder Dilek.

Foto: Cecilie Sunde Lien

Hedda (8) forteller lokalavisa at de har vært på kurset nesten en uke, og at det har vært veldig gøy og lærerikt.


Det syns også Emilie (8):

– Det har vært kult å gjøre kickboxing. Også har vi fått oss nye venner, sier hun, før Lisa (8) fortsetter:

– Det har vært veldig fint å få nye venner siden jeg ikke har sett så mange av vennene mine på grunn av korona. Men her kan vi være sammen og lære.

Fra venstre: Sofia, Lisa, Vrishank og Amin har hatt det veldig gøy på sommerskole. Foto: Cecilie Sunde Lien

– Vi har lært oss selvforsvar og beskyttelse, og forskjellige slag og spark, sier Vrishank (8).


Men det har også vært tid til lek, film, fargelegging og tegning:

– Det gøyeste vi har lekt er stikkball og morderen i huset, sier Sofia (7).

– På fredag skal vi kanskje få lov til å gå inn i bokseringen. Det er veldig strenge regler for å gå inn i den, vi får ikke sitte i den engang. Det gleder jeg meg skikkelig til, sier Lisa.

Utfordrende og lærerikt

Trenere og aktivitetslederne Fredrik og Amund forteller hvordan det har vært å lede sommerskolen så langt.


– Det har vært veldig gøy med sommerskolen. Det fine er at vi får jobbet og lært mye av å trene med barna, forteller de.

– Det var litt utfordrende i starten siden mange av oss går på videregående skole, og ikke er så vant til å være med barn. Den yngste aldergruppen er barn fra 6 til 9 år. De har vi hatt en del lek med, men også mye kickboxing. Mange av barna har aldri trent kickboxing før, så sommerskolen er en fin inngang til læring, forklarer Fredrik og Amund.

– Det er gøy for både oss og barna

– Vi arrangerer sommerskole i hele sommer nå som vi har fått støtte av Oslo kommune. Ellers har vi sommertreninger for medlemmer fra 14 år og oppover på ettermiddagene og kveldene, sier konkurranseutøver og aktivitetsleder Dilek.

Sommerskolen er for alle, sier aktivitetsleder Dilek. Foto: Cecilie Sunde Lien


En dag på sommerskolen begynner med å se på film til alle har kommet. Når alle har kommet har de en en økt som består av leker, kickboxing og ulike aktiviteter og balleker. Mellom øktene er det også lunsj
og mye sosialt.

– Vi prøver å gjøre det slik at alle kan bli kjent med alle, på tvers av alder og grupper. Men vi ivaretar selvfølgelig smittevernsreglene, sier hun.

De har tre forskjellige kurs til tre forskjellige aldersgrupper, så intensiteten på kursene blir litt annerledes, forteller hun videre.

– Sommerskolen er for alle. Hvem som helst innenfor aldersgruppene og som tilhører Oslo kommune kan komme. Noen av barna har trent kickboxing før, mens andre er helt nye. Derfor har vi lagt opp øktene til at alle skal være likestilte og lære likt.

Påmelding via sommerskole@fighter.org

Foto: Fighter Kickboxingklubb

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...