ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Kun ett tap gjennom hele serien

Bakre rekke fra venstre - Silje, Lotte, Linnea, Øyunn, Lena, Mie og Eline
I front fra venstre - Isabella, Christine, Josephine, Ylva, Hannah, Una og Oline. Foto: PRIVAT

Og glapp gullet i kretsmesterskapet kun på målforskjell, men vant sølvet. Det blir nok flere nye spennende muligheter for disse unge fotballjentene fremover.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2017 kl 08:10

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Skeids jenter-04 tok i går sølv i kretsmesterskapet i sluttspillet, de aller fleste jentene på laget er året yngre, altså 05-jenter.

Strålende sesong

– Skeid J-04 er et spennende lag. Dette laget har hatt en strålende sesong i en av de tre avd. i årets 1. div. i 9'er fotball med ni seire, fire uavgjorte og bare ett tap med en total målscore på 46-18, oppsummerer fotballpappa og fra Skeid, Harald Larsen.

Han forteller videre at KM sluttspillet startet med en flott 3-1 seier mot Haslum for Skeid jentene. Da Kolbotn i påfølgende kamp slo Haslum med 5-1, var forutsetningene klare før den siste kampen. Skeid måtte slå Kolbotn, for å bli kretsmestre.

Kom tilbake

– Ingen enkel oppgave å måtte vinne mot Kolbotn J-04 på "bestilling". Skeidjentene fikk en tung start på kampen og ligger tidlig under med 2-0. Trenerne Kristian Berre og Johnny Ademaj maner jentene til innsats og på imponerende vis klarer det unge Skeid laget å komme tilbake, forteller Larsen videre fra Ekeberg søndag.

Han fortsetter.

ANNONSE

– Det jobbes knallhardt i alle ledd og dette får de betalt for. Kampen ender 2-2 og faktisk er Skeidjentene nærmest seieren i denne kampen. Litt surt å glippe gullet på målforskjell, men for disse jentene kommer det mange nye muligheter fremover.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE