Sagene Avis

– Kunne ikke fatte hvorfor jeg utsatte meg selv for dette igjen

SKRELLEX: Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen er i finalen i TVNorges «All Together Now» Foto: Privat

Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen sang og danset seg til 99 av 100 poeng med sitt første bidrag i sangkonkurransen «All Together Now.» Tirsdag 5. mars skal Åsen-beboeren kjempe om 250.000 kroner.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ÅSEN: Etter at Kai Thomas Ryen Larsen deltok i jakten på Danny og Sandy til musikalen Grease på TVNorge i 2008, var han egentlig helt bestemt på å aldri delta i et talentshow på TV igjen.

– Ikke fordi det ikke var en helt rå opplevelse, men fordi TV er TV og man sjelden får bestemme selv hva man skal fremføre og hvordan man skal «være» på skjermen, forteller han til Sagene Avis.

– Alt ble glemt det sekundet musikken startet

Det var derfor med en meget skrekkblandet fryd at han til slutt valgte å delta i sangprogrammet All Together Now på TVNorge, men denne gangen som sitt alter ego «Skrellex.» Og dommerne lot seg absolutt begeistre! Etter å ha sunget og danset til Tina Turners Rolling On The River (Proud Mary), ga 99 av 100 dommere ham poeng.

– Da jeg først sto foran de 100 dommerne kunne jeg ikke fatte hvorfor jeg utsatte meg selv for dette igjen, men alt ble glemt det sekundet musikken startet. For den følelsen å kunne underholde 99 av 100 bransjefolk i Norge var en helt unik følelse og et kick jeg aldri vil glemme. Det at jeg også holdt den høyeste poengscoren frem til siste sending av programmet er jo også helt vilt med tanke på nivået i programmet.

Se Skrellex' første innslag i All Together Now her (ekstern video)


Finalen blir vist på TVNorge tirsdag 5. mars klokken 20.30. Da ser vi Ryen Larsen konkurrere mot 15 andre finalister, i håp om å vinne heder, ære og 250.000 kroner.

– Forventningene mine til finalen var fra det sekundet jeg fikk det 99. poenget med mitt første nummer ganske labert. For hvordan slår man egentlig det, og da også ved å konkurrere med seg selv? Jeg ga uansett alt jeg hadde i finalen, selv med en låt som kanskje ikke lå nærmest min egen «drømmelåt», men TV er TV.

All Together Now

TVNorge, tirsdager klokken 20.30:

All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» – en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen, bestående av en samling av 100 musikere, artister og fargerike musikkeksperter. For hver dommer som reiser seg. får deltakeren ett poeng. To deltakere går videre hver uke.

Fullbooket frem til sommeren

Ryen Larsen jobbet i en årrekke for drag-gruppen Queentastic både som danser og som dragartist selv. Men det er kun 1,5 år siden han tok steget fullt ut alene og Skrellex ble født. Etter All Together Now er han mer eller mindre fullbooket frem til sommeren, både med Eurovison show på klubben Elsker, med Queentastic i mars, som fast drag-dj på nattklubb, i en rekke private selskap, med eget soloshow 3. mai på Elsker, og også med show under Pridecruise på Stena Line og flere show under Pride i Oslo.

– Så fremtiden er hektisk, men utrolig spennende og ikke minst moro! Så All Together Now er noe jeg virkelig ikke ville vært foruten!


I FINALEN: – Den følelsen å kunne underholde 99 av 100 bransjefolk i Norge var en helt unik følelse og et kick jeg aldri vil glemme! Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...