ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Kunne ikke fatte hvorfor jeg utsatte meg selv for dette igjen

SKRELLEX: Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen er i finalen i TVNorges «All Together Now» Foto: Privat

Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen sang og danset seg til 99 av 100 poeng med sitt første bidrag i sangkonkurransen «All Together Now.» Tirsdag 5. mars skal Åsen-beboeren kjempe om 250.000 kroner.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ÅSEN: Etter at Kai Thomas Ryen Larsen deltok i jakten på Danny og Sandy til musikalen Grease på TVNorge i 2008, var han egentlig helt bestemt på å aldri delta i et talentshow på TV igjen.

– Ikke fordi det ikke var en helt rå opplevelse, men fordi TV er TV og man sjelden får bestemme selv hva man skal fremføre og hvordan man skal «være» på skjermen, forteller han til Sagene Avis.

– Alt ble glemt det sekundet musikken startet

Det var derfor med en meget skrekkblandet fryd at han til slutt valgte å delta i sangprogrammet All Together Now på TVNorge, men denne gangen som sitt alter ego «Skrellex.» Og dommerne lot seg absolutt begeistre! Etter å ha sunget og danset til Tina Turners Rolling On The River (Proud Mary), ga 99 av 100 dommere ham poeng.

– Da jeg først sto foran de 100 dommerne kunne jeg ikke fatte hvorfor jeg utsatte meg selv for dette igjen, men alt ble glemt det sekundet musikken startet. For den følelsen å kunne underholde 99 av 100 bransjefolk i Norge var en helt unik følelse og et kick jeg aldri vil glemme. Det at jeg også holdt den høyeste poengscoren frem til siste sending av programmet er jo også helt vilt med tanke på nivået i programmet.

Se Skrellex' første innslag i All Together Now her (ekstern video)

ANNONSE

Finalen blir vist på TVNorge tirsdag 5. mars klokken 20.30. Da ser vi Ryen Larsen konkurrere mot 15 andre finalister, i håp om å vinne heder, ære og 250.000 kroner.

– Forventningene mine til finalen var fra det sekundet jeg fikk det 99. poenget med mitt første nummer ganske labert. For hvordan slår man egentlig det, og da også ved å konkurrere med seg selv? Jeg ga uansett alt jeg hadde i finalen, selv med en låt som kanskje ikke lå nærmest min egen «drømmelåt», men TV er TV.

All Together Now

TVNorge, tirsdager klokken 20.30:

All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» – en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen, bestående av en samling av 100 musikere, artister og fargerike musikkeksperter. For hver dommer som reiser seg. får deltakeren ett poeng. To deltakere går videre hver uke.

Fullbooket frem til sommeren

Ryen Larsen jobbet i en årrekke for drag-gruppen Queentastic både som danser og som dragartist selv. Men det er kun 1,5 år siden han tok steget fullt ut alene og Skrellex ble født. Etter All Together Now er han mer eller mindre fullbooket frem til sommeren, både med Eurovison show på klubben Elsker, med Queentastic i mars, som fast drag-dj på nattklubb, i en rekke private selskap, med eget soloshow 3. mai på Elsker, og også med show under Pridecruise på Stena Line og flere show under Pride i Oslo.

– Så fremtiden er hektisk, men utrolig spennende og ikke minst moro! Så All Together Now er noe jeg virkelig ikke ville vært foruten!

ANNONSE

I FINALEN: – Den følelsen å kunne underholde 99 av 100 bransjefolk i Norge var en helt unik følelse og et kick jeg aldri vil glemme! Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE