ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Lag litt deilig varm kakao og benk dere foran skjermen

Det er daglige morgengudstjenester i Sagene kirke. Til helgen blir det også fortellerstund for både små og store. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Du kan fortsatt være med på gudstjeneste hjemmefra, og til helgen frister kirka med «magiske adventsoverraskelser.»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Sagene kirke startet med daglige morgengudstjenester på nett etter stengingen i vår. Etter å ha fortsatt med ukentlige morgensendinger i sommer, kan du nå følge med hver mandag til lørdag fra klokken 08.30.

Hver morgen er det bønn, tekstlesing, lystenning og musikk. Gudstjenestene legges ut på kirkens nettside, YouTube og Facebook, og er tilgjengelig hele dagen.

Lørdag 28. november klokken 12.00, live-streames en fortellerstund for store og små fra kirka. Menighetspedagog og forteller Alf Martin Lie inviterer til barnekapellet gjennom skjermen, med historier om det aller første juletreet, den beste julegaven Jesusbarnet kunne fått og noen «magiske advents-overraskelser.»

«Lag litt deilig varm kakao og benk dere foran skjermen, så deler opplevelsen av vakre og viktige (og morsomme!) fortellinger i sanntid», skriver kirka på sin nettside.

Fortellerstunden vil strømmes på kirkens nettside og Facebook-side.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE