Sagene Avis

– Lag litt deilig varm kakao og benk dere foran skjermen

Det er daglige morgengudstjenester i Sagene kirke. Til helgen blir det også fortellerstund for både små og store. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Du kan fortsatt være med på gudstjeneste hjemmefra, og til helgen frister kirka med «magiske adventsoverraskelser.»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Sagene kirke startet med daglige morgengudstjenester på nett etter stengingen i vår. Etter å ha fortsatt med ukentlige morgensendinger i sommer, kan du nå følge med hver mandag til lørdag fra klokken 08.30.

Hver morgen er det bønn, tekstlesing, lystenning og musikk. Gudstjenestene legges ut på kirkens nettside, YouTube og Facebook, og er tilgjengelig hele dagen.

Lørdag 28. november klokken 12.00, live-streames en fortellerstund for store og små fra kirka. Menighetspedagog og forteller Alf Martin Lie inviterer til barnekapellet gjennom skjermen, med historier om det aller første juletreet, den beste julegaven Jesusbarnet kunne fått og noen «magiske advents-overraskelser.»

«Lag litt deilig varm kakao og benk dere foran skjermen, så deler opplevelsen av vakre og viktige (og morsomme!) fortellinger i sanntid», skriver kirka på sin nettside.

Fortellerstunden vil strømmes på kirkens nettside og Facebook-side.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...