ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Lager kunst om utelivet og Mysterud Bar

Mye av utstillingen utspiller seg på Mysterud Bar i Arendalsgata på Sagene. Illustrasjon: Fidel Soto

Anders Kvammen og Fidel Soto viser absurde illustrasjoner som utspiller seg i lokalet de blir utstilt i - nemlig Sagenes egne Mysterud Bar.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2020 kl 15:52

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Lørdag 8. august klokka 16 vil utstillingen bli vist på Mysterud Bar. Kvammen og Soto tar for seg to svært ulike estetiske utrykk i form av illustrasjoner og tegneserier.

– Illustrasjonene spenner fra Kvammens naivistiske og detaljrike poetiske stil, til Soto's mer figurative og karikaturpregede art, står det i pressemeldingen.

Utstillingen handler om utelivet og går fra det absurde, blant annet i møtet med kjente karakterer fra filmer som «Alien» og «Moby Dick» på bar i Oslo, til realistiske og humoristiske hverdagsobservasjoner.

I utstillingen møter vi kjente karakterer fra film som «Alien» og «Kaptein Ahab». Illustrasjon: Fidel Soto

– I sammendraget for disse to forskjellige tegnestilene vil betrakteren kunne erfare å gjøre sine egne lekende refleksjoner mellom det surrealistiske og det reelle, da flere av tegningene utspiller seg i lokalet de blir utstilt i, står det videre i pressemeldingen.

ANNONSE

Brageprisen 2016: Anders N. Kvammen fikk prisen for Barne- og ungdomsbok. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Anders Kvammen (f. 1985) er en kunstner og tegneserieskaper fra Oslo. Han lager selvbiografiske tegneserier og har en særegen stil som kan minne om en blanding av svensk feministisk tegneseriestil og amerikansk undergrunnstegneserie. I 2016 debuterte han med tegneserieromanen «Ungdomsskolen» som samme år fikk Brageprisen for beste barne- og ungdomsbok.

Fidel Soto (f. 1974) er utdannet industridesigner og kulturformidler. Han har undervist ved Kunst & Design College i Oslo, kulturhuset i Lørenskog og ved Oslo Museum. Dette er hans første utstilling som illustratør.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE