ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Leter etter Rocko med drone

Rocko - høyt elsket, dypt savnet. Foto: PRIVAT

Høyt elsket, dypt savnet, den tidligere mishandlede hunden. Eier har nå sendt opp drone i håp om å finne Rocko, som også kan ha tatt T-banen (!).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Rocko har hatt et tøft liv. Det siste året har han endelig fått det bra, men nå er han savnet fra Lillevann for noen dager siden.

Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis deler historien, som opprinnelig ble publisert i nabobydel Vestre Aker og Akersposten.

Hunden, som har en sterk forhistorie, der han har blitt mishandlet på det groveste, har det siste året bodd hos Amir Reza Asgari.

Mishandlet

– Han er en omplasseringshund. Han er døv etter å ha blitt påtent i bur etter å ha fått en liter bensin helt over seg. Han ble hengt opp etter lysekrone, slept etter hengefeste med bil, fikk stumpet røyk i øyet, sier Asgari til Akersposten.no.

Han forteller også at Rocko har et skadet høyre øye og et skadet øre. I det siste året har Rocko gått til behandling i et halvt året hos veterinær, og han har fått utallige turer i marka.

ANNONSE

Tillitsfull

– Rocko er omsider blitt så skadefri han kunne blitt! Han er mer tillitsfull enn de fleste hunder, grunnet endelig trygghet, sier han.

Tirsdag kveld forsvant Rocko fra Trollvasshytta ved Lillevann stasjon i Vestre Aker.

– Noen observasjoner er gjort rundt Hospitsveien. Vi vet ikke, men leter. Uansett utfall, vi gir aldri opp, sier Asgari.

Han forteller at mange nå hjelper til med å lete etter Rocko, som er en åtte år gammel blanding av collie og labrador.

ANNONSE

– Rocko har vært gjennom et helvete i livet, men er kommet til et sted hvor han får omsorg.

Nå frykter han mest at Rocko har tatt en tur med t-banen, noe han har gjort en gang før. Den gangen ble han fanget opp av Falken.

Drone

Siste nytt tirsdag, er at eier nå har sendt opp drone forskjellige steder, i jakten på å finne Rocko.

Vet du noe, ta kontakt på tlf 94212828.

Eier lover dusør til den som kan få Rocko hjem igjen. Og på Rømlingen på Facebook kan du lese mer.

ANNONSE

Rocko er også etterlyst blant annet gjennom facebookgruppa Rømlingen.

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE