Sagene Avis

Lokal kvinne må møte i retten etter mislykket kjøretur

Foto: Christian Fredrik Borg (Illustrasjonsfoto)

Politiet rykket ut til Sagene fryktende om at en kvinne ble plaget. Nå må kvinnen selv møte i Oslo tingrett.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: I morgentimene lørdag 5. september i fjor ble politiet varslet om høylytt krangling i Maridalsveien ved Ring 2.

– Vi fikk melding om at flere ungdommer kranglet med en kvinne ute på gata. Vi fryktet innledningsvis at det var to parter som ikke kjente hverandre og noen som plaget kvinnen, sa politiets operasjonsleder, Marianne Heidenstrøm, til Sagene Avis i etterkant av hendelsen.

Det viste seg imidlertid at det ikke var kvinnen som ble plaget. Hun satt seg bak rattet i en bil med de andre involverte og kjørte av gårde. Etter kort tid endte ferden i sammenstøt med to parkerte biler.

Må møte i retten

Kvinnen, som er i midten av 30-årene, ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. En blodprøve, tatt rundt to timer etter hendelsen, viste at hun hadde promille høyere enn 1,2.


I februar går rettsaken mot kvinnen i Oslo tingrett. Der er hun tiltalt for tre lovbrudd, alle under Vegtrafikkloven. Den tiltalte, som er bosatt i bydel Sagene, hadde ikke gyldig førerkort da hun satt seg bak rattet i september.

Politiet har forbeholdt nedlagt påstand om erstatning til et forsikringsselskap på nesten 60.000 kroner.

Ingen personer kom til skade i hendelsen, men det oppsto skader på begge de to parkerte bilene.

Her kan du lese flere lokale saker fra Oslo tingrett.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...