Sagene Avis

Lokalprofilen: Har jobbet på Torshov i snart 40 år

STRØM-LARSEN: Jan Strøm-Larsen er daglig leder hos den kjente og kjære kjøttbutikken på Torshov. Foto: Janina Lauritsen

Strøm-Larsen selger to tonn lammekjøtt i påsken

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Jan Strøm-Larsen er daglig leder hos spesialforretningen for kjøtt, Strøm-Larsen, på Torshov. Strøm-Larsen er den eneste kjøttbutikken i Oslo med eget pølsemakeri, og det er fortsatt en familiebedrift. I dag er det tredje, fjerde og femte generasjon Strøm-Larsen som jobber i butikken. Jan har vært i butikken i snart 40 år, og han forteller at de selger mellom 1,5 og to tonn lam i påsken.

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Nå står påskehandelen for døren, så da er fokuset å lage nok lam og andre varer til påsken.

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?


– Mitt favorittsted er HvaSkjer

– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Jeg har kun bodd her i fire år, men jeg har jobbet her i 35 år og tilbringer det meste av min tid her. Familiebedriften har ligget her siden 1933 så jeg har nærmest vokst opp her.

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– En god lunsj


– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– Jeg ønsker at politikerne gjør mer for å knytte næringsliv og kultur i bydelen mer sammen. Vi har mye bra her i bydelen og flere burde få vite om det.

LES OGSÅ:

Stresser du med påskelammet? Her får du eksperthjelp!
Lokalprofilen: Vi har en utfordring i hvordan vi kan bistå familier med hjelpebehov
Lokalprofilen: – Få på plass Sagene bad

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...