Sagene Avis

Lokalprofilen: – Her opplever jeg en sjeldent sterk lokalpatriotisme!

LOKALPROFILEN: Peer Osmundsvaag har fått Oslo bys kunstnerpris Foto: Privat

Sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul, og som bidrar til å sette Oslo på kartet som en av verdens beste konsertbyer.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Konsertarrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul, som arrangerer Oslo Sommertid på Voldsløkka, er en av fem mottakere av Oslo bys kunstnerpriser for 2017.

Kuntnerprisene tildeles personer som i det siste eller de seneste årene har gjort en fremragende innsats innen Oslos kunstliv.

I begrunnelsen står blant annet:

«(...)I 2016 lanserte han Voldsløkka som Oslos største konsertarena. Det gjør at Oslo kan ta imot flere store internasjonale artister. Peer Osmundsvaag tildeles Oslo bys kunstnerpris for sin innovative bruk av Oslos byrom som kulisse for kulturopplevelser i verdensklasse, og for bidra til å sette Oslo på kartet som en av verdens beste konsertbyer.


- Hva opptar deg mest om dagen?

- Jobben! Tilrettelegge og planlegge Eminem på Voldsløkka, Piknik i parken i Frognerparken, Havnafestivalen i Bjørvika, samt de andre hundre konsertene vi har i byen i år.

- Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?

- Akerselva! Magisk på alle måter. Og Voldsløkka!

- Hva brakte deg til denne delen av byen?


- Kjærligheten!

- Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

- Har tenkt på om jeg kunne si noe smart, intelligent og reflektert her, men svaret blir dessverre min mobiltelefon.

- Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

- Sagene bad! Jeg synes vi skal sette pris på de lokale kreftene vi har. Jeg opplever en sjeldent sterk lokalpatriotisme her og jeg er stolt av å kunne bidra. Jeg gleder meg til den videre utviklingen av Sagene-løftet!


Les også:
Torshovkorpset får høythengende kulturpris

Lokalprofilen: Få på plass Sagene Bad!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...