Sagene Avis

Lokalprofilen: – Sagenefolk er som en stor familie!

LOKALPROFILEN: Jørgen Foss elsker alt Sagene har å by på! (Arkivfoto) Foto: Kristin Tufte Haga

– Og som jeg er veldig glad i. Jørgen Foss er født og oppvokst i Bydel Sagene og han klarer seg ikke uten alle folka og kulturen «verden i miniatyr» har å by på.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Vi er snart halvveis i mai og nasjonaldagen står for tur. Nå er med andre ord Jørgen Foss i sitt ess – han elsker nemlig korpsmusikk og er medlem i forbundsstyret til Norges Musikkorps Forbund.

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Nå har vi kommet inn i den beste måneden i året, nemlig mai. Jeg elsker mai! Da titter korpsene frem i byen vår og sprer musikalsk glede rundt om i byens gater. I tillegg er jeg også en ihuga Eurovision Song Contest-fan, så mai er en ypperlig tid av året.

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?


– Jeg er veldig glad i all kulturen i bydelen vår. Så jeg tror ikke jeg har ett konkret sted, men det er alle de herlige stedene som tilbyr kulturelle opplevelser. Det er teatrene våre, konsertscenene, parkene, ja alle de unike stedene som tilbyr kultur til folket. Nå om sommeren er det ingen ting som er så deilig som å ligge i parken med venner og høre på en konsert!

– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Jeg er født og oppvokst og levd (-nesten) hele livet mitt i Oslos mest fantastiske bydel. Det er en verden i miniatyr, den har alt, og jeg er så utrolig glad i nærmiljøet. Sagenefolk er som en stor familie jeg er veldig glad i.

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Jeg er redd det er tilgangen til folk. Gjennom sosiale medier, telefon og andre steder der man møter folk digitalt. Men jeg må også si folk i levende live, også! For det er så deilig å gå på Sagene og møte folk, skravle og høre hva som skjer!


– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– Nå er jeg jo selv en av disse, og det har jeg vært siden 2007. Før det var jeg leder av barne- og ungdomsrådet siden jeg var 12 år, så jeg har vært med i lokaldemokratiet i snart 17 år, og det er jeg stolt over. For jeg har da hatt muligheten til å være med på å påvirke og endre bydelen til å bli et enda bedre sted for litt flere. Noe som har vært min kampsak hele veien har vært gjenåpning av Sagene Bad, og jeg lover dere, jeg gir meg ikke!

LES OGSÅ:

Lokalprofilen: – Her opplever jeg en sjeldent sterk lokalpatriotisme!

Oslo Ap har vedtatt at Sagene bad skalgjenåpnes

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...