Sagene Avis

Loppis i helgen!

Til helgen blir det loppemarked på Lilleborg skole og bokmarked på Bjølsen skole. Foto: Lilleborg skoles musikkorps (arkivfoto)

Støtt bydelens musikkorps i helgen – kanskje får du med deg et loppiskupp eller to?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2021 kl 10:25

BYDEL SAGENE: Til helgen kan du ta turen innom loppe- og bokmarked i bydelen.

Både Lilleborg Skoles Musikkorps og Bjølsen Skoles Musikkorps disker opp og ser frem til å skape god stemning.

Lilleborg skole

Loppemarkedet på Lilleborg skole finner sted lørdag 25.september fra klokken 11.00 til klokken 16.00 og søndag 26.september fra klokken 12.00 til klokken 16.00.

– Kom og opplev byen i byen – Torshov yrer av liv og vi håper du vil komme og dele helgen med oss, skriver Lilleborg skoles musikkorps på sin Facebook-side.

Musikkorpsene ser frem til å skape god stemning i bydelen i helgen. Foto: Privat (arkivfoto)

Lilleborg skoles musikkorps skriver de aldri har hatt større rekruttering.


– Vi trenger inntekter for å sørge for nok luer, fløyter og kunne arrangere turer der samhold og mestring har fokus. Derfor står de herligste foreldre og frivillige, som Torshov kan oppdrive, klar til å gi deg en bra deal, skriver de videre.

Det tas imot lopper på Lilleborg skole fredag 24. september fra klokken 17.00 til 22.00. De tar ikke imot bilseter, madrasser, sofaer, hvitevarer, flerbinds leksikon, gammelt datautstyr eller eldre tv-er.

Loppemarked på Lilleborg skole ved en tidligere anledning. Foto: Privat (arkivfoto)

Bjølsen skole

Også Bjølsen skoles musikkorps ser frem til å skape god stemning i bydelen. Lørdag 25.september klokken 11.00 arrangerer de bokmarked på Bjølsen skole.

På bokmarkedet kan du finne spennende bøker, et stort utvalg barnebøker og spill, morsom lesekrok, lotteri med fine premier, i tillegg til utekafe.


Musikkorpset vil gjerne ha dine gamle bøker og har bokmottak på Bjølsen skole torsdag 23. september fra klokken 18.00 til klokken 20.00 i kjellerinngangen mot Kongsvingergata.

Bjølsen Skoles Musikkorps på 17. mai 2019 Foto: Mikkel Moe (arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...