ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Må betale 16,5 milioner til boligselskapet

Maridalsveien 205 på Bjølsen. Foto: SAGENE AVIS

En flere år gammel krangel er nå slutt. Entreprenøren må ut med flere millioner til boligselskapet, og i tillegg blant annet reparere setningsskader.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Det er Dagens Næringsliv som forteller om Boligaksjeselskapet Maridalsveien 205 AS på Bjølsen, som nå skal motta 16,5 millioner kroner, etter at forlik er inngått med entreprenøren Kruse Smith. I tillegg må entreprenør utbedre flere mangler i boligbygget.

184 leiligheter

Ifølge Dagens Næringsliv inngikk boligselskap i 2010 avtale med entreprenør Kruse Smith AS om entreprisekontrakt, totalt er det nå 184 leiligheter i bygget. Bygget er rehabilitert og utbygget. Byggingen startet i 2011, men allerede samme år varslet boligselskapet om mangler og avvik. Entreprenøren mente å ha nesten 70 millioner til gode hos boligselskapet, og begjærte selskapet konkurs. Men begjæringen ble ikke tatt til følge, går det frem av saken.

Penger og utbedringer

Etter voldgiftssak er det nå inngått forlik. I tillegg til pengene entreprenøren må betale boligselskapet, må entreprenøren også utbedre setningsskader i gården og reparere setningsskader som har oppstått.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE