ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sagene-trener Nima Backi:

– Målet er topp seks

Tirsdag 2. april klokken 20.15 har Sagene IF sin første seriekamp på Bjølsen kunstgress. Foto: Sagene IF

For første gang siden 2017 spiller Sagene i 4. divisjon. Trener Nima Backi har som mål at hans nyopprykkede mannskap skal klare topp seks.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2019 kl 14:56

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: – Vi har hatt en bra vinter der vi har trent bra og matchet oss mot god motstand. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Sagene-trener Nima Backi.

De svarte- og hvitstripede serieåpner tirsdag 2. april mot Holmen IL hjemme på Bjølsen kunstgress, før naboen i nord, Korsvoll, venter i andre kamp.

– Godt forberedt

– Det er to gode lag vi møter i de første to seriekampene, uten at motstanden skremmer oss. Vi er godt forberedt, og målet vårt for sesongen er topp seks, sier Backi.

Laget har de siste to sesongene spilt i 5. divisjon, men sikret et solid opprykk i fjor etter å ha gått ubeseiret gjennom høstsesongen. Denne sesongen er målet topp seks i 4. divisjon avdeling 1.

Laget har i vinter slått 3. divisjonslaget Nordstrand, Vollen, Fossum og Lambertseter, samt tapt knepent mot Heming, Hasle Løren og Manglerud Star.

ANNONSE

LES OGSÅ: Nyopprykkede Skeid sikret tre poeng i serieåpningen

– Forsterket siden i høst

Stammen i laget er stort sett den samme siden sist sesong, samtidig som både flere juniorspillere og nye spillere har blitt inkludert i a-lagstroppen. Backi trekker frem at laget er bedre rustet, og at man sammenlignet med fjoråret har fått enda skarpere konkurranse om plassene.

– Vi gjorde en god sesong i fjor, og vi er ytterligere forsterket siden i høst. Det er klart at det forskjell på treningskamper og seriespill, men det vi har levert i vinter har jevnt over vært et hakk opp. Slik skal det fortsette.

Backi har ledet laget siden 2016, og har som filosofi at klubben skal være en sunn og god arena for yngre spillere.

– Det er gledelig å se at vi fostrer opp nye spillere fra juniorlaget. Vi skal være en klubb som løfter opp yngre spillere, og det at det er enda flere som banker på døra og viser at de vil være med fremover lover godt for rekrutteringen, sier han.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE