Sagene Avis

Sagene-trener Nima Backi:

– Målet er topp seks

Tirsdag 2. april klokken 20.15 har Sagene IF sin første seriekamp på Bjølsen kunstgress. Foto: Sagene IF

For første gang siden 2017 spiller Sagene i 4. divisjon. Trener Nima Backi har som mål at hans nyopprykkede mannskap skal klare topp seks.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2019 kl 14:56

SAGENE: – Vi har hatt en bra vinter der vi har trent bra og matchet oss mot god motstand. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Sagene-trener Nima Backi.

De svarte- og hvitstripede serieåpner tirsdag 2. april mot Holmen IL hjemme på Bjølsen kunstgress, før naboen i nord, Korsvoll, venter i andre kamp.

– Godt forberedt

– Det er to gode lag vi møter i de første to seriekampene, uten at motstanden skremmer oss. Vi er godt forberedt, og målet vårt for sesongen er topp seks, sier Backi.

Laget har de siste to sesongene spilt i 5. divisjon, men sikret et solid opprykk i fjor etter å ha gått ubeseiret gjennom høstsesongen. Denne sesongen er målet topp seks i 4. divisjon avdeling 1.

Laget har i vinter slått 3. divisjonslaget Nordstrand, Vollen, Fossum og Lambertseter, samt tapt knepent mot Heming, Hasle Løren og Manglerud Star.


LES OGSÅ: Nyopprykkede Skeid sikret tre poeng i serieåpningen

– Forsterket siden i høst

Stammen i laget er stort sett den samme siden sist sesong, samtidig som både flere juniorspillere og nye spillere har blitt inkludert i a-lagstroppen. Backi trekker frem at laget er bedre rustet, og at man sammenlignet med fjoråret har fått enda skarpere konkurranse om plassene.

– Vi gjorde en god sesong i fjor, og vi er ytterligere forsterket siden i høst. Det er klart at det forskjell på treningskamper og seriespill, men det vi har levert i vinter har jevnt over vært et hakk opp. Slik skal det fortsette.

Backi har ledet laget siden 2016, og har som filosofi at klubben skal være en sunn og god arena for yngre spillere.

– Det er gledelig å se at vi fostrer opp nye spillere fra juniorlaget. Vi skal være en klubb som løfter opp yngre spillere, og det at det er enda flere som banker på døra og viser at de vil være med fremover lover godt for rekrutteringen, sier han.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...