Sagene Avis

– Man må snart ha terrengkjøretøy for å forsere plassen

Lisa Kristoffersens plass på Bjølsen. Foto: Helge Høifødt / WIkimedia Commons Wikimedia Commons

– Rundkjøringen er en del av prosjektet i Stavangergata som er under planlegging, forteller Bymiljøetaten. Men det kan ta tid før plassen er oppgradert til lokalt torg og møteplass.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BJØLSEN: En leser sendte følgende mail til lokalavisa:

– Blir det gjort noe med tilstanden på rundkjøringen som heter Lisa Kristoffersens plass? Tilstanden er under enhver kritikk og her passerer det leddbusser hele dagen. Nå som Bergensgata nettopp har blitt helt strøken fra denne rundkjøringen og nedover, så lurer jeg på hvordan det går an å ikke få med seg dette vedlikeholdet i samme slengen, rundkjøringen er overmoden for vedlikehold. Rundkjøringen er anlagt for ca 50 år siden med brostein og man må snart ha terrengkjøretøy for å forsere den

HVEM VAR LISA KRISTOFFERSEN? LES OM LISA HER

Del av planen for Stavangergata

Tidligere har Sagene Avis omtalt planene i Stavangergata, og som inkluderer denne plassen:

«Bymiljøetaten ønsker, som en del av prosjektet «sykkelbyrute 7», å omregulere Stavangergata for å etablere tosidig sykkelfelt (...) I tillegg poengterer Plan- og bygningsetaten at krysset Stavangergata/Uelands gate og Lisa Kristoffersens plass bør inkluderes i planavgrensningen (...) Lisa Kristoffersens plass er pekt ut som eksisterende lokalt torg/møteplass i Kommunedelplan 17. Plassen fremstår ikke som et torg/ møteplass i dag. PBE ønsker at plassen inkluderes i planavgrensningen slik at plassen kan utformes i tråd med Kommunedelplan 17,» står det i saken - les hele saken her.

Viktig kollektivtrase

Lokalavisa har igjen vært i kontakt med Bymiljøetaten, etter innspillet fra leseren:

– Rundkjøringen har lenge stått på listen over behov og ønske om rehabilitering i Bymiljøetaten. Det er en viktig kollektivtrase og vi er mange som daglig kjenner underlaget når vi passerer i buss på vei til og fra jobb. Det fordrer imidlertid investeringsmidler. Den er så ødelagt at løpende vedlikehold som utføres, lapping og asfaltering i hull/dumper, er vanskelig, svarer kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Bymiljøetaten.

Videre sier han følgende:

– Rundkjøringen er en del av prosjektet i Stavangergata som er under planlegging. Status for dette prosjektet er at vi har varslet oppstart av reguleringsplan for Stavangergata og Lisa Kristoffersens plass.Det er vanskelig å anslå noe tidspunkt for når det faktisk vil bygges. En reguleringsplan tar normalt et par år, og deretter skal eventuelt ny utforming detaljprosjekteres og finansieres.


HER KAN DU UTVIKLINGEN I PLAN- OG BYGNINGSETATENS SAKSINNSYN

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...