Sagene Avis

Mann funnet med skader i ansiktet

To gjerningspersoner er pågrepet etter voldshendelsen. Foto: Christian Fredrik Borg

Det har vært en voldshendelse på Torshov tirsdag kveld.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2021 kl 20:38

TORSHOV: Politiet er på Torshov med flere patruljer etter melding om en voldshendelse. De har kontroll på fornærmede som er bevisst, skriver politiet på Twitter, klokken 19.32 tirsdag.

– Vi fikk melding fra en forbipasserende om at en mann hadde skader i ansiktet, og vi sendte opp patruljer. Mannen er våken, og vi søker etter gjerningsstedet, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til Sagene Avis.

Mest trolig har hendelsen funnet sted innendørs. Politiet kan ikke si så mye mer før de har funnet gjerningsstedet, fortsetter Lie.

Klokken 19.50 twitrer politiet igjen:

– Vi har lokalisert åstedet og pågrepet to personer. Fornærmede blir ivaretatt av helse, men fremstår ikke som alvorlig skadet.


Den ene gjerningspersonen er blitt kjørt til legevakt for å bli klarert for arrest. Politiet har kontroll på gjenstanden/gjenstandene som er blitt brukt. Politiet vet ikke noe om hva som skal ha skjedd i forkant av voldshendelsen, informerer innsatsleder til Sagene Avis' reporter på stedet.

Foto: Christian Fredrik Borg


Foto: Christian Fredrik Borg


Foto: Christian Fredrik Borg


Foto: Christian Fredrik Borg

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...