ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Marsjerer for bedre helse

Ordfører Marianne Borgen (SV) og Jonas Gahr Støre (Ap) var med i Frisklivsmarsjen, 23. mai. Foto: SAGENE FRISKLIVSSENTRAL

– En dag som skal inspirere til fysisk aktivitet, og kjenne på gleden ved å gjøre det sammen med andre, oppfordret Frisklivssentralen, og marsjerte avgårde med hundrevis av deltagere, ordfører Marianne Borgen og Jonas Gahr Støre.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2017 kl 10:45

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BYGDØY: Tirsdag inviterte Frisklivssentralen i Oslo flere hundre til frisklivsmarsj på Bygdøy.

Sagene Frisklivssentral var også med og arrangerte. Det er fjerde gang marsjen går av stabelen, og er et arrangement for alle som er tilknyttet en av Oslos ti frisklivssentraler.

Inspirasjon

– Dette er en dag som skal inspirere til fysisk aktivitet og la deltakerne kjenne på
gleden ved å gjøre det sammen med andre. Leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre og ordfører i Oslo Marianne Borgen (SV) gikk marsjen sammen med 200 forventningsfulle deltakere, fra pressemelding fra arrangementet.

Frisklivsmarsjen startet klokken 11.00 og gikk fra Huk og inn i Kongsskogen. Den korteste løypa var på en og en halv kilometer, den lengste på tre kilometer.

Kurs

Frisklivssentralene vil hjelpe deg med å omme igang med fysisk aktivitet, hjelp til å slutte å røyke eller snuse, og hjelp til å få et sunnere eller mer tilpasset kosthold.

ANNONSE

De tilbyr også kurs i å mestre depresjon eller belastning. Samt matkurs, og ikke minst søvnkurs.

– Frisklivssentralen er også en del av kommunehelsetjenesten som ikke er lovpålagt, men som driver med viktig forebyggende og helsefremmende arbeid. Alle som jobber på frisklivssentralene er utdannet innenfor helse, for eksempel fysioterapi, ergoterapi, ernæring, sykepleie, psykologi og fysisk aktivitet, videre ifølge pressemeldingen fra arrangementet.

Kontakt

Interesserte bes ta kontakt med fastlege, fysioterapeut, annet helsepersonell eller NAV. Eller ta direkte kontakt med frisklivssentralen i din bydel.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE