ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Masse moro på isen

Lykken er en pingvin å skli rundt med på isen. Foto: PRIVAT

– Det ble en fantastisk ettermiddag og kveld, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2018 kl 08:50

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER:Søndag inviterte Sandaker Vannførerlag til skøytemoro på banen bak Sandaker senter. De som ville kunne kle seg ut, det ble skøyteoppvisning av Oslo skøyteklubb, grilling og mye moro.

– En fantastisk ettermiddag og kveld

– Det ble en fantastisk søndag ettermiddag og kveld, med rundt 200 store og små på og rundt banen, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget

I tillegg til grilling, kom folk med boller og kaker. Det ble også vaffelsteking ved banen, servert varm solbærtoddy og delt ut godterier.

– Alt var gratis og de to pingvinene var i farta hele tida. Det var også en flott oppvisning av Oslo Skøyteklubb, av barn i 9 - 10-årsalderen. De fikk en stor og velfortjent applaus, oppsummerer Thore i etterkant.

Og dette kan bli en tradisjon.

ANNONSE

– Vannførerlaget og Velferdskomiteen i Sandaker borettslag satser på og gjøre dette til en tradisjon i åra som kommer, kan han også fortelle.

Plassen mellom blokkene til Sandaker Borettslag og bak Sandaker senter, kalles Sandaker Ballplass, og ble etablert samtidig som byggene kom på midten av 1970-tallet.

I fjor

Plassen er kommunalt eiet og har vært lite i bruk de siste årene. Det ble etablert skøytebane der i fjor, etter initiativ fra noen beboere i området. Det er også Sandaker Vannførerlag som står for vanning, skraping, måking og børsting. Neste år skal banen flyttes noen meter nærmere Nordpolen Skole, da området skal oppgraderes gjennom Bydel Sagenes områdeløft.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE