Sagene Avis

Gir seg som Høyre-leder

GIR SEG: Mats Kirkebirkeland gir seg i Sagene Høyre. Foto: Janina Lauritsen

Sagene Høyre-lederen flytter fra bydel Sagene, og blir dermed ikke lenger leder av partiet eller medlem av bydelsutvalget.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2019 kl 12:16

BYDEL SAGENE: Etter å ha vært partileder siden 2017, er Mats Kirkebirkeland nå ferdig i Sagene Høyre.

– Etter å ha bodd ti år på en 17 kvadratmeter stor leilighet på Bjølsen, har jeg sammen med min kjæreste, kjøpt ny bolig på Tøyen. Det innebærer dessverre at jeg ikke lenger kan være medlem av Sagene bydelsutvalg for Høyre. Jeg stiller derfor heller ikke til gjenvalg som leder av Sagene Høyre.

Kirkebirkeland har tidligere uttalt at han ønsket å dra Sagene Høyre over i en grønnere retning, og at partiet ville strukket seg langt for å få til et godt samarbeid med MDG i bydelsutvalget.

– Selv om det er synd at Miljøpartiet de Grønne på Sagene valgte venstresiden, og ikke Høyre og Venstre, er jeg likevel fornøyd med at Høyre beholdt tre mandater i bydelsutvalget. Høyre er nå like store som Arbeiderpartiet i den gamle arbeiderbydelen, Sagene. Dette viser at det er store muligheter til å få til blågrønt samarbeid i Sagene bydelsutvalg ved valget om fire år. I mellomtiden er jeg sikker på at Sagene Høyre kommer til å drive god, kritisk og konstruktiv opposisjonspolitikk, sier han til Sagene Avis.

Sagene Høyre skal velge ny leder og nytt styre ved årsmøte i november.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...