Sagene Avis

Måtte vente en time på dommeren - men gutta lot ikke det forstyrre innsatsen på banen

Hovedtrener Nima prepper gutta til kamp. Foto: SAGENE IF/GUTTER 13 ÅR

Sagene klinket til i første kamp, og det er viktig å ha det gøy underveis!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2019 kl 21:15

FURUSET: Norway Cup 2019 er i gang. I gutter 13 år, nierfotball, er Sagene IF med.

Søndagen var det klart for første kamp i det innledende gruppespillet, mot Øyestad IF. Men kampstart lot vente på seg, for dommeren kom én time for sent. Pressekontakten i Norway Cup forteller for øvrig til Sagene Avis at de ikke har notert noen hendelse rundt dette, men at de vil sjekke opp saken videre.

Men forsinkelsen forstyrret ikke Sagene-guttas innsats i kampen. Gutta så ut til å kose seg ute på banen, varmen var heller ingen brems på spillet.

Sagene IF-gutter 13 år, og med seier 7-5 i første kamp i Norway Cup 2019. Fra venstre bakerst: Morten, Elias, Isaac, Gustav, Saed og Christian. I midten fra venstre: Martin, Khalid, Simon, Hussein, Sebastian U, Sebastian H., og Leo. Keepere foran fra venstre er Even og Hugo. Foto: MAGAN YUSUF

Seier

Sagene spilte seg til seier, og vant til slutt 7-5 mot Øyestad IF i den første kampen. Lagkjemien så bra ut, gutta virker godt strukturerte på banen, selv om de ikke har fått trent så mye sammen før cupen startet. Med trenerne og foreldrene som heiagjeng ble dette en super start på Norway Cup for gutta!


Ett av målene til Sagene:

Sagene If gutter 13 år, scorer mot Øyestad (ved Kalid), i første kampen søndag - LYD OG BILDE: Magan Yusuf

- Fornøyde

- Vi er fornøyd med innsatsen til laget, og gleder oss til neste kamp mot Haugar. Vi spilte som et lag, det er viktig å ikke bli nervøse - det viktigste er å ha det gøy, sier Isaac og Simon fra laget til Sagene Avis etter kampen.

To av målscorerne for dagen: Simon og Isaac. Foto: Magan Yusuf

Morgendagens kamp går på Ekeberg, bane 38, klokken 12.20. Bare å ønske gutta all mulig lykke til!


HER KAN DU SE RESULTATER FRA DE FORSKJELLIGE KAMPENE I NORWAY CUP

LES OGSÅ: Gutta klare for sommerens store cupeventyr

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...