Sagene Avis

Penger til Sagene IF:

Medlemmenes oppussing dekker medlemsavgiften til dem som ikke har råd

FLÜGGER-ANDELEN: Andreas Evensen og Steffen Eide i Flügger hadde med en sjekk på nesten 5000 kroner til Sagene IF. Foto: Janina Lauritsen

Pengene skal gå til å dekke utstyr og medlemsavgiften til dem som ikke har råd til alt selv.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2019 kl 15:50

VOLDSLØKKA: Torsdag 24. januar fikk Sagene IF besøk av konseptansvarlig i Flügger-andelen, Steffen Eide, og butikksjef hos Flügger Grünerløkka, Andreas Evensen.

I januar er det nemlig utbetaling i det landsdekkende konseptet Flügger-andelen, hvor over 400.000 kroner deles ut til de registrerte klubbene. Konseptet tilbyr 20 prosent rabatt til klubbenes medlemmer, og gir samtidig fem prosent av medlemmenes kjøp tilbake til klubbene og foreningene.

Pengene går til medlemmene

Flügger hadde torsdag med seg en sjekk på 4593 kroner til Sagene IF.

– Dette er vinn-vinn-vinn. Medlemmene får rabatt, klubben får penger og vi får flere kunder. Dette går på hjertet og klubbfølelsen, sier Eide.

Daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin, er veldig glad for sjekken. Hun forteller at pengene skal gå tilbake til medlemmene.


– Vi har en pott i budsjettet for dem som ikke har råd til utstyr eller trenings- og medlemsavgiften. Bydelen bidrar med 50.000 kroner i året, så legger vi til penger også. De ulike sponsorene som ikke går til spesifikke idretter, går inn i denne potten.

Hun roser Flügger for at de informerer kundene sine om medlemsrabatten.

– Dette har ikke vært en suksess tidligere, men nå tror jeg de er flinke til å spørre kundene om de er medlem i klubben. De er veldig hyggelige, de øker rabatten i perioder. Og de ønsker bare markedsføring i retur.

Dugnadsånd og engasjement

 
– Idéen til Flügger-andelen kommer fra dugnadsånden og engasjementet rundt barne- og breddeidretten. Vi diskuterte hvordan vi kunne engasjere alle de flotte menneskene i og rundt de lokale klubbene. Vi kom da på idéen om å gi rabatt, samt mulighet for å støtte klubben i sitt hjerte, har Steffen Eide også sagt i en pressemelding.

Hverken klubbene eller deres medlemmer forplikter seg til noe når de blir en del av Flügger-andelen. Og nettopp denne frivillige tilgangen mener Country Manager i Flügger Norge, Rolf Gjølberg, utgjør konseptets suksess.
 
– Vi er stolte av å utgjøre en forskjell for de idrettslag og foreninger som mange benytter i hverdagen, og det er fantastisk å tenke på at medlemmene spenner fra eliteklubber til speiderforeninger, barneteatre og hundeklubber. Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win. Nå gleder vi oss til å registrere enda flere klubber og foreninger i tiden fremover, sa også Gjølberg i pressemeldingen.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...