Sagene Avis

Vekst i Sagene SV:

– Forteller meg at folk på Sagene er lei av den blå-blå regjeringen

Fullt hus: På årsmøtet i 2019 kom det så mange at møtet måtte utsettes mens lettveggen mellom de to møterommene ble slått sammen og det ble funnet frem flere stoler og bord. Årets årsmøte er 28. januar. Foto: Sagene SV

– Når du sitter og melder deg inn i et politisk parti midt på natta, da har du fått nok, sier Jonas Finnanger, leder av Sagene SV.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2020 kl 15:01

BYDEL SAGENE: Sagene SV opplevde stor medlemsvekst i 2019.

Sagene SV hadde ved årsskiftet 359 medlemmer, en økning på 26 prosent siden i fjor. Vi må ikke lenger tilbake enn til 2017 for å finne medlemstall på under 200 personer, forteller leder av Sagene SV, Jonas Finnanger.

– Dette forteller meg at folk på Sagene er lei av den blå-blå regjeringens politikk og ønsker å påvirke politikken i en rødere og grønnere retning.

«Klarer du én, klarer du to»

En god del av medlemmene meldte seg inn etter at regjeringen ble utvidet i starten av 2019 og fikk flertall sammen med KrF.

– En halv time etter at Kjell Ingolf Ropstad sa at «Klarer du én, så klarer du to» hadde det første nye medlemmet meldt seg inn. Det var folk som meldte seg inn den natten. Når du sitter og melder deg inn i et politisk parti midt på natta, da har du fått nok, sier Jonas.


I tillegg til medlemmer har partiet også vokst på sosiale medier. Med sine 984 følgere er SV det partiet med flest følgere på Facebook i bydelen, til tross for at både Miljøpartiet de grønne, Arbeiderpartiet og Høyre fikk flere stemmer i valget.

Går av

– Det har vært to spennende år som lokallagsleder. Nå går jeg av for å prioritere vervet som folkevalgt i bydelsutvalget sammen med Gry Bruland Larsen.

– Det blir veldig interessant å se om alle som har lyst til å være med i SV i bydel Sagene nå har meldt seg inn eller om det fortsatt er mulig å vokse videre. Med tanke på at fire personer allerede har meldt seg inn i 2020 tyder egentlig alt på at det er mulig, sier Finnanger.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...