ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Mener det er realistisk med Oslo-gjenåpning mot sommeren

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) tror det er mest realistisk med en gjenåpning mot sommeren i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

En omfattende gjenåpning av Oslo er trolig først realistisk mot sommeren, mer enn i mai, mener byrådsleder Raymond Johansen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Realistisk sett tror jeg det er det greieste signalet å gi. Vi begynner forsiktig og vil trolig gjøre som i den nasjonale gjenåpningsplanen; i faser, sier han i et intervju med VG.

I helgen var mange mennesker ute i finværet i Oslos parker. Byrådslederen sier at det var «for mange som satt for tett», og han er spent på om det fører til en ny økning i smitten.

Det har vært en synkende trend i antall smittede den siste tiden, både i hovedstaden og ellers i Norge. Det er gledelig, men det er for tidlig å juble, sier Johansen.

– Det er fortsatt ikke mulig å åpne butikker, restauranter og treningssentre før vi er sikre på at det er forsvarlig. Når vi først skal gjenåpne, så skal vi ikke risikere at vi må stenge ned igjen. Da er det bedre å vente.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE