ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Mer musikk i parkene!

Sagene sommerkonserter: Her fra en tidligere anledning. Foto: SAGENE SOMMERKONSERTER/BYDEL SAGENE/ARKIV SAGENE AVIS

– Bydel Sagene er et av Nord Europas mest tettbebygde områder, samtidig har vi noen store fantastiske parkperler som bydelens innbyggere strømmer til gjennom hele sommeren, sier Jørgen Foss (Ap) og peker på at parkene kan brukes mye mer.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2018 kl 17:19

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Budsjettet for Bydel Sagene skal snakkes mye om i dagene fremover - frem til bydelsutvalgsmøtet 14. desember, der budsjettet skal vedtas.

For kort tid siden la bydelsdirektør Marius Trana frem sitt forslag til budsjett, og det er det budsjettet lokalpolitikerene nå skal behandle, vurdere og eventuelt komme med tilleggsforslag til.

Mer musikk

– Bydel Sagene er et av Nord Europas mest tettbebygde områder, samtidig har vi noen store fantastiske parker-perler som bydelens innbyggere strømmer til gjennom hele sommeren. Vi ønsker å lage en arena hvor parkene i større grad spiller rollen som leverandør av kultur, sier Jørgen Foss, fraksjonsleder for Sagene Ap.

LES OGSÅ: Den største gratisfestivalen i sin sjanger, skjer i Bydel Sagene

Og viser til at det både i Bjølsenparken og i Torshovparken er paviljonger som han mener er ypperlige for konserter om sommeren.

ANNONSE

Foss forteller at i forkant av budsjettvedtagelsen i desember, 14. desember er det nytt bydelsutvalgsmøte og hvor budsjettet skal vedtas, har Ap, SV, R og MDG, og derav flertallet, blitt enige om å bevilge noe ekstra penger - 50.000 kroner - til mer musikkkultur i bydelen.

– Dette har også en annen effekt, nemlig som bidrag til aktørene som stiller opp. Selv om dette ikke er store summer, kan dette bidra til flere lokale aktører får en arena å spille på, samtidig som innbyggerne får en kulturell gave, tror Jørgen Foss.

Han fortsetter.

– Dette er med på stadfeste Bydel Sagene som kulturbydelen i Oslo. For en som både elsker konserter, parkene våre, solfylte dager i verdens beste bydel er dette helt perfekt. Mer musikk i parkene våre, oppfordrer Foss.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE